Flower by Kenzo L’Elixir (vizual)

Povestea Flower by Kenzo continua, pastrand radacinile din trecut si reinventandu-se printr-o poezie urbana inspirata din floarea Kenzo: iti spunem cum miroase noul parfum Flower by Kenzo L’Elixir!

Flower by Kenzo L’Elixir a inceput sa infloreasca in mintea parfumierului Alberto Morillas intr-o zi de iunie, dupa ce a vizitat un camp de trandafiri de Bulgaria. El spune: “cultivarea trandafirilor este o traditie de familie extrem de rara. Am fost inspirat de fiecare aspect al acestui lucru: gesturile persoanei care culege florile corola cu corola, sacii plini de flori, campurile care se intind pana unde poti cuprinde cu privirea. Imi amintesc de acesta vale plina de trandafiri si inconjurata de munti, ca o mare de trandafiri fara sfarsit.”

Incantat de aceasta experienta, si-a imaginat o noua creatie artistica pentru Flower by Kenzo: un prim elixir, un parfum gurmand, cu o intensitate rara. Si asta a facut, Morillas dand viata unui parfum intens, cu un caracter vibrant: Flower by Kenzo L’Elixir!

Buchetul unui parfum de septembrie: Flower by Kenzo L’Elixir

Zmeura deschide noul parfum si este pusa in valoare de note stralucitoare de mandarine. Esenta notelor de trandafir de Bulgaria este intensificata de notele de flori de portocal, ce compun aroma antrenanta si o inima florala pretioasa. Esenta pura de vanilie Burbon emana o senzualitate eleganta, iar acordul de praline transforma parfumul intr-o baza delicioasa care creeaza dependenta. Bineinteles, regasim si acele note pudrate – semnatura emblematica a parfumului Flower by Kenzo.

Apa de parfum Flower by Kenzo L’Elixir
Apa de parfum Flower by Kenzo L’Elixir

Flower by Kenzo L’Elixir este expresia cea mai vibranta a fortei unei flori.

Pentru a celebra acest elixir, sticla Kenzo creata de Serge Mansau are o noua culoare: inalta si subtire, de acum in rosu intens.

Apa de parfum Flower by Kenzo L’Elixir, 413 Ron;