Fond de ten mat Bourjois Air MAT (vizual)

Noul fond de ten mat de la Bourjois se numeste Air Mat si are o misiune clara: uniformizeaza tenul, oferindu-i un aspect perfect mat, printr-o textura aerata, usoara si rezistenta 24 de ore.

Se lanseaza saptamana viitoare (1 septembrie) si trebuie sa-l incerci! Air Mat rezista 24 ore, folosind pigmenti speciali ce ofera culoare proaspata si rezistenta pe tot parcursul zilei. Este un fond de ten mat, usor de purtat, ce uniformizeaza si sterge imperfectiunile, lasand tenul suplu si neted.

Formula unui fond de ten mat, de succes:

Luminos si cu textura aerata, Bourjois Air Mat este infuzat cu aer si are o textura usoara. Sterge imperfectiunile si uniformizeaza culoarea pielii oferind un rezultat natural, imperceptibil. Uleiurile non lipicioase imbina pigmentii cu textura pielii oferind rezistenta de lunga durata.

Matifiaza fara a lasa acel efect de masca. Pudra extra-fina matifianta, extractul de zinc si microsferele de siliciu absorb excesul de sebum fara a incarca tenul!

Nuante disponibile:

Fondul de ten mat Bourjois Air MAT este disponibil in sase nuante naturale, create pentru a lumina tenul tern: doua nuante deschise (rose) si  patru nuante medii de la bej, la auriu, ce sporesc straluciea tenului mediu si bronzat.

Fond de ten mat Bourjois Air Mat
Noul fond de ten mat de la Bourjois se numeste Air Mat si are o misiune clara: uniformizeaza tenul printr-o textura aerata si rezistenta 24 de ore.

Fond de ten mat Bourjois Air Mat, 60 Ron (pret special de lansare, in lunile septembrie si octombrie);

Produsul este disponibil in magazine, incepand din luna septembrie.