Gama de geluri de dus Elmiplant Senses Touch se intregeste cu gelul de dus Aqua Breeze – o formula pe baza de alge marine, vitamine si minerale marine, cu actiune hranitoare, pentru o piele sufocata de caldura.

Gelul de dus Senses Touch Aqua Breeze, Elmiplant
Gama de geluri de dus Elmiplant Senses Touch se intregeste cu gelul de dus Aqua Breeze – o formula pe baza de alge marine, vitamine si minerale marine.

Gama de geluri de dus Elmiplant Senses Touch diversifica ritualul de rasfat zilnic cu o noua experinta senzoriala: gelul de dus Aqua Breeze. Atingerea fina a spumei hidratante revitalizeaza pielea si trezeste simturile printr-o formula proaspata, reconfortanta si imbogatita cu ingrediente benefice oricarui tip de piele.

Gelul de dus Aqua Breeze are la baza puterea algelor marine, recunoscute pentru proprietatile tonifiante, si un cocktail de vitamine, proteine si minerale marine, cu efecte hidratante si hranitoare. Algele marine sunt un supliment de energie si vitalitate pentru piele. In plus, noul gel de dus detine complexul avansat de hidratare, Nutri Moist, ce combina puritatea ingredientelor naturale cu puterea stiintei, in scopul de a preveni deshidratarea pielii.

Dupa expunerea pielii la soare, gelul de dus Elmiplant Senses Touch Aqua Breeze iti ofera doza de vitalitate de care ai nevoie. Nu neglija temperatura apei, in timpul dusului, pentru e evita deshidratarea.

Gelul de dus Senses Touch

Gama mai cuprinde urmatoarele variante: Passion Mood (floarea pasiunii & ulei esential de ylang ylang), Freshen Up (acai berry & mango) si Calming Spa (frangipani & ulei de argan).

Geluri de dus Senses Touch Aqua Breeze, Elmiplant, 9,11 Ron/ 400 ml.

Produsele laboratoarelor Elmiplant sunt testate dermatologic, nu contin parabeni, parafine si coloranti.