Falsies Flared, de la Maybelline NY

Intr-un articol publicati ieri, colega mea, Andreea, va povestea despre genele false. Astazi va voi prezeta cea mai noua inventie din industria frumusetii, care va poate oferi satisfactia unor gene asemanatoare celor false.  Cei de la Maybelline sunt specialisti in mascara si la inceput de an si-au propus sa ne rasfete genele cu o textura rezistenta si o pensula curbata, foarte utila daca vrei sa obtii un aspect de gene false. Falsies, lansata anul trecut in intreaga lume, a cunoscut un succes rapid, iar acest lucru se reflecta si in vanzari (o mascara Falsies s-a vandut la fiecare 1.4 secunde, undeva in lume).

Toate vrem volum, gene curbate si cateodata nu stim cum si ce mascara sa folosim pentru un machiaj cat mai ravasitor al genelor. Eu spun sa incerci Falsies! Lucrurile se explica, formula produsului fiind imbunatatita cu fibre de Pro-keratina care arcuiesc intens genele. In plus, pensula Spoon Curler ajuta foarte mult in liftarea extrema a genelor. Formula originala Volum’Express a fost imbunatatita in cazul Falsies Flared si acum contine ingrediente care asigura mascarei o reusita sigura, de la prima incercare, chiar si pentru cele mai dificile gene. Printre acestea se numara: un gel care are capacitatea de construire si incarcare a genelor, un amestec de ceara tare si moale pentru pastrarea efectului de curbare, polimeri de fixare pentru mentinerea curburii, fibre de keratina, panthenol pentru netezire si ceramide, cu rol de fortifiere.

Cu o asa reteta, de abia astept sa incerc noua mascara. Nick Barna, make-up artist pentru Maybelline New York, spune ca ”noua formula reprezinta combinatia perfecta dintre ingredientele necesare obtinerii efectului de gene false si periuta aplicatoare curbata, cu perisori scurti si lungi.“

Mascara Falsies Flared, gama Volum’Express, Maybelline New York, 34 Ron

Text: Alice Bursuc