Gene curbate cu mascara 24HR Supercurler Volume & Curl Mascara de la Rimmel London (imagine Kate Moss)

Kate Moss este imaginea campaniei de lansare a celei mai recente mascara de la Rimmel London, o mascara cu tinta precisa: gene curbate, efect dramatic, rezistenta 24 de ore. Iti spunem totul despre aceasta mascara ce deschide sezonul lansarilor beauty din toamna 2015!

Incepand cu saptamana viitoare, schimbam foaia si sezonul si te vom invada cu cele mai sofisticate si practice lansari beauty din toamna 2015. Pana atunci, insa, iti facem un preview al celei mai noi mascara de la Rimmel London, pentru gene curbate: 24HR Supercurler Volume & Curl Mascara.

Ai incercat multe ondulatoare de gene, dar ti-ai smuls, ciupit, ranit genele si pleoapele … Ai incercat si alte mascara cu efect de ondulare, dar nu au rezistat … Descopera acum noul volum push-up care nu te va dezamagi! 24HR Supercurler Mascara ofera volum cu proprietati de arcuire, pentru gene curbate la maximum, cu un efect dramatic si rezistenta 24 de ore.

Gene curbate printr-o formula avansata:

Noua formula patentata a mascarei Rimmel are la baza un polimer cu efect de curbare intensa, ce confera genelor un aspect arcuit, timp indelungat. Genele sunt vizibil curbate, pline de volum si ridicate fenomenal la 90 de grade – vei vedea transformarea pe masura ce aplici mascara!

24HR Supercurler Mascara pentru gene curbate: mascara si ondulator de gene 2 in 1

24HR Supercurler Mascara are o pensula curbata ce se muleaza perfect pe conturul ochiului, asigurand o aplicare usoara si precisa. Fibrele pensulei ridica genele de la radacina si extind efectul de geana plina pana la fiecare varf, construind gene pline, definite, cu mult volum.

Gene curbate cu 24HR Supercurler Volume & Curl Mascara, Rimmel London
Kate Moss este imaginea campaniei de lansare a noii mascara Rimmel London, o mascara cu tinta precisa: gene curbate, efect dramatic, rezistenta 24 de ore.

24HR Supercurler Volume & Curl Mascara, Rimmel London, 35,90 Ron;