Guerlain Bloom of Rose (vizual)

Iti prezentam cea mai noua colectie de machiaj: Guerlain Bloom of Rose. O serie de texturi sofisticate, cu balsamuri de buze colorate, farduri de pleoape, in casete de patru sau sase nuante, si un blush luminos.

Colectia de toamna 2015 Guerlain, Bloom of Rose, ne ademeneste cu balsamuri de buze colorate si infuzate cu extracte hranitoare. In plus, un blush matasos si doua palete de farduri completeaza seria de machiaj Guerlain.

Guerlain Bloom of Rose: KissKiss Roselip

Un pionier in crearea texturilor pentru buze, in secolul 19, Guerlain descopera Liquid Bloom of Rose, in Anglia, un lichid usor nuantator, ce putea fi folosit pe buze si pe pometi.

Reinterpretat de Pierre-Francois-Pascal Guerlain, fondatorul casei, sub denumirea Extrait de Roses pour les levres, lichidul nuantator pentru buze trandafirii ia amploare, avand un success notoriu.

Acum, Guerlain isi demonstreaza expertiza, lansand un balsam de buze cu adevarat sensational! Ofera hidratare, efect de plump (volum) si culoare. Balsamul de buze este imbogatit cu ulei de trandafir si ulei de jojoba si are un ambalaj alb, lacuit, pentru o diferentiere clara fata de perechea sa, rujul KissKiss. Este o colectie inspirata de nuantele delicate ale petalelor de trandafiri, de la rosu pasional, la roz romantic, natural.

Guerlain Bloom of Rose: KissKiss Roselip
Guerlain Bloom of Rose: KissKiss Roselip

Balsam de buze Kiss Kiss Roselip, Guerlain, 186 Ron;

Pleoape si obraji

Guerlain relanseaza fardul de obraz Rose aux Joues, intr-o versiune mono. Noua textura a blush-ului confera luminozitate pometilor, in trei tonuri delicate ce pot fi combine perfect cu noua gama KissKiss Roselip.

Pentru ochi, incearca: fardul de ploape cu 6 culori Beaugrenelle sau fardul de ploape cu 4 culori Les Cendres.

Guerlain Bloom of Rose:  fard de obraz Rose aux Joues si fardurile de ochi Ecrin 6 Couleurs si  Ecrin 4 Couleurs
Guerlain Bloom of Rose: fard de obraz Rose aux Joues si fardurile de ochi Ecrin 6 Couleurs si Ecrin 4 Couleurs

Fard de obraz Rose aux Joues, Guerlain, 232 Ron;

Fard de ochi Ecrin 6 Couleurs, Guerlain, 408 Ron;

Fard de ochi Ecrin 4 Couleurs, Guerlain, 284 Ron;