Guess Double Dare (vizual)

Este putin dulce, dar nu foarte, este floral, dar cu acorduri lemnoase ce ii dau parfumului un aer sofisticat, este fresh, este dinamic si miroase atat de bine! Iata noul Guess Double Dare!

Guess Double Dare este creat de parfumierul Marypierre Julien, de la Givaudan.

Atunci cand am creat Guess Double Dare, am fost inspirat de simbolul elegantei si senzualitatii americane – Marilyn Monroe –, cea care a aprins imaginatia tuturor cu frumusetea, stilul, spiritul liber, dar mai ales cu atitudinea indrazneata pregatita sa accepte orice provocari” a spus Julien. Guess Double Dare este o juxtapunerea senzualitatii cu feminitatea moderna, provocatoare.

Cum miroase Guess Double Dare ?

Noul parfum se deschide cu note de tangelo, capsuni salbatice si arome dulci de licii exotice. Nota de mijloc te invaluie intr-o aroma narcotica de iasomie, amestecata cu note de lacramioare si violete. Nota de baza ale parfumului culmineaza cu acordurile fine de chihlimbar, vanilie si vetiver uscat.

Guess Double Dare
Apa de toaleta Guess Double Dare

Campanie de lansare

Fotografiata si regizata de Yu Tsai, campania publicitara a parfumului Double Dare le are ca protagoniste pe fotomodelele Megan Williams si Natasha Bernard. Ambele imbracate in outfit-uri marca Guess, au cucerit zona de shopping din Hollywood Hills.

Apa de toaleta Guess Double Dare, 243 Ron/ 50ml;