Ingrediente naturale: Cosmtic Plant - hama Miere si laptisor de matca

Cosmetic Plant ne pregateste pentru iarna cu o noua gama cu ingrediente naturale, pretioase pielii: mierea si laptisorul de matca.

In aceasta luna, Cosmetic Plant ne propune o noua gama de ingrijire pentru un ten normal si uscat. Sunt sase noi produse, create pe baza de miere şi laptişor de matca, cu un puternic efect antioxidant, hidratant, vitaminizant si nutritiv. Sase produse ce neutralizeaza radicalii liberi responsabili pentru imbatranirea pielii, cu extracte ce previn si trateaza ridurile.

Beneficiile celor 2 ingrediente naturale:

Doamna Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant, spune ca ˝mierea contine glucoza, fructoza, vitaminele B1,2,3 si 5, calciu, fier, magneziu, potasiu, sulf, zinc si agenti antimicrobieni, care au impreuna un puternic efect antioxidant, hidratant, vitaminizant, nutritiv si neutralizeaza radicalii liberi care intensifica imbatrânirea pielii. Laptisorul de matca, denumit de catre grecii antici sursa tineretii vesnice, este hrana exclusiva a reginei albinelor, fiind bogat in vitamine, proteine, minerale, oligoelemente si acizi grasi esentiali. Datorita acestor componente, laptisorul de matca este ideal pentru prevenirea si tratarea ridurilor.˝

Gama Miere si laptisor de matca contine: crema de zi catifelanta, crema revitalizanta de noapte, crema pentru conturul ochi, lapte demachiant hidratant, masca hidratanta pentru fata cu acţiune in 5 minute si crema intens hidratanta pentru mâini.

Noua gama Cosmetic Plant se adreseaza tenului normal si uscat si poate fi folosita, indiferent de varsta, ca tratament de nutritie pentru piele.