Nivea ne propune un produs inovator pentru fermitate, pe care il putem folosi in timpul dusului. Dupa 5 ani de studii si teste, echipa ce cercetatori Nivea lanseaza prima lotiune de corp sub dus, cu coenzima Q10. Un produs eficient, usor de folosit si de nelipsit din ingrijirea corporala zilnica!

ingrijirea corporala femeie sub dus
Ingrijirea corporala: Nivea lotiune de corp sub dus pentru fermitate

Ingrijirea corporala inovatoare

Vrem o piele cat mai fina si cat mai ferma, iar in acest sezon toate incepem sa ne ingrijoram in ce priveste silueta! Corect? Nu o sa-ti spunem ca iti vei schimba dramatic silueta folosind un produs cosmetic, dar cu siguranta, te va ajuta. Mananca echilibrat, fa sport de trei ori pe saptamana si foloseste produse-cheie, care iti pot sustine demersul pentru un corp frumos si o silueta supla. Unul dintre cele mai noi formule pentru fermitate este lotiunea Nivea, o lotiune cu coenzima Q10, care se foloseste in timpul dusului si care imbunatateste tonusul pielii. Iata ce rol are aceasta lotiune in ingrijirea corporala zilnica.

Ingrijirea corporala – Formula Nivea Q10:

Eficienta produsului este garantata de tehnologia inovatoare care introduce in formula produsului o substanta proprie pielii: coenzima Q10. Aceasta este o substanta activa ce se regaseste in celulele noastre, rolul ei fiind acela de a le alimenta cu energie. De asemenea, coenzima Q10 functioneaza ca un antioxidant impotriva radicalilor liberi – responsabili de imbatranirea celulara. Rolul coenzimii Q10 este de a stopa radicalii liberi, punandu-si amprenta asupra celulelor.