Apivita Bee Radiant este o noua gama anti-imbatranire pentru fata si ochi, cu o formula bazata pe celule stem din portocale. Cu un continut de ingrediente naturale de pana la 99%, noua gama pentru ingrijirea fetei Bee Radiant promite un ten luminos si un efect de preventie si netezire a ridurilor fine.

Ingrijirea fetei crema
Ingrijirea fetei cu crema de zi light Bee Radiant Apivita

Ingrijirea fetei cu Apivita Bee Radiant

Gama Bee Radiant reprezinta unul din pasii programului Apivita de ingrijire holistica pentru o piele frumoasa si sanatoasa. Formula contine 3 produse pentru ingrijirea fetei, bazate pe ingrediente naturale (pana la 99%) si celule stem din portocale: crema de fata in textura usoara, crema mai grasa si crema de ochi.

Formulele Apivita au efecte de anti-imbatranire, luminozitate, hidratare, ofera protectie impotriva factorilor agresivi din mediu si un plus de revitalizare. Cremele stimuleaza mecanismele din straturile profunde ale pielii, pentru ca aceasta sa devina radioasa, mai elastica si mai neteda.

Ingrijirea fetei – Secrete organice: o combinatie de uleiuri esentiale pure, 100% organice (bergamota, grape-fruit, mandarin verde si trandafir).

Ingrijirea fetei – Exista 2 texturi: crema lejera si crema grasa. Crema de zi cu textura lejera are rol iluminator si antiage si este absorbita rapid de piele.

Crema iluminatoare anti-imbatranire cu textura lejera, Bee Radiant, Apivita, 154.99 Ron (in farmaciile Sensiblu);