crema pentru ingrijirea ochilor sensibili femeie

La Roche-Posay lanseaza crema pentru ingrijirea ochilor foarte sensibili ce calmeaza iritatiile, cu efect imediat si durabil, hidrateaza si reduce aspectul obosit al ochilor. Daca porti lentile de contact, formula asta ti se adreseaza!

Toleriane Ultra, cel mai nou produs dermatocosmetic de la La Roche-Posay, este o crema pentru ingrijirea ochilor sensibili, calmand pungile, iritatile sau alergiile ochilor. Daca esti in cautarea unui produs pentru ochi, incearca aceasta crema fara parfum sau alcool si plina de ingrediente calmante si reparatoare.

Potrivita persoanelor care poarta lentile de contact si pentru cele afectate de eczeme sau dermatita seboreica, formula creste nivelul de confort din zona sensibila a ochilor. Crema pentru ingrijirea ochilor Toleriane Ultra are un efect calmant rapid si de durata, ofera hidratarea pielii sensibile si reduce pungile de sub ochi.

Crema de ochi are o extura foarte lejera, revitalizanta si usor de aplicat, plus un flacon ultra ermetic si anti-risipa.

Crema pentru ingrijirea ochilor – Formula dermatocosmetica

Pentru conturul ultrasensibil al ochilor, Toleriane Ultra este creat printr-o combinatie de ingrediente calmante. Contine un complex brevetat anti-inflamator (neurosensina + niacinamida) si apa termala La Roche-Posay, calmanta si protectoare. Este o formula cu 0% conservanti, parabeni, parfum, alcool, coloranti si lanolina.

Crema de ochi Toleriane Ultra, La Roche-Posay, 77 Ron (il gasesti exclusiv in farmacii);

crema pentru ingrijirea ochilor cu noua crema La Roche-Posay, Toleriane Ultra
Noua crema pentru ingrijirea ochilor La Roche-Posay, Toleriane Ultra

Truc de vara: pastreaza produsul intr-un loc ferit de soare sau caldura! Crema pentru ingrijirea ochilor trebuie sa stea intr-o camera intunecoasa, cu temperaturi stabile, in nici un caz in baie.