Daca nu stii ce crema de fata sa-ti mai cumperi si eziti printre rafturile doldora de produse, iti sugeram 3 formule pentru ingrijirea pielii fetei cu care nu dai gres!

ingrijirea pielii fetei produs
Produs antirid pentru ingrijirea pielii fetei

Ingrijirea pielii fetei si moleculele anti-ageing

Caudalie lanseaza Premier Cru Elixir, un intensificator de tinerete care este parte ulei, parte serum, ambele de origine vegetala. Un produs-cheie pentru ingrijirea pielii fetei pentru femeile mature.

Formula. Elixirul combina cele 3 ingrediente exclusive brevetate de Caudalie: Resveratrol stabilizat din tulpina de vita de vie, Viniferina extrasa din seva de vita si polifenoli din seminte de struguri.

Rosveratrolul este un ingredient antirid si pentru fermitate. Viniferia are proprietati exceptionale impotriva petelo. Iar polifenolii au un rol antioxidant, protejeazand pielea de atacul radicalilor liberi – principala cauza a imbatranirii.

Formula mai contine si 5 uleiuri anti-ageing: ulei din lemn de santal, ulei de jojoba, de cactus, de coriandru si ulei din seminte de struguri.

Ce face? Este un potentator de tinerete care actioneaza pentru a transforma si restructura tenul. Petele sunt corectate, pielea isi recapata densitatea si ridurile sunt netezite. Ne place!

Premier Cru Elixir, Caudalie, 273 Ron (disponibila exclusiv in Centrofarm);