Ingrijirea zilnica: gama antirid de la Nivea

Nivea lanseaza gama antirid pentru ingrijirea zilnica: un aport suplimentar de hidratare si ingrediente antirid pentru un ten proaspat, pregatit sa faca fata cu succes provocarilor verii.

In toiul verii, temperaturile ridicate si soarele arzator contribuie major la deshidratarea tenului si la cresterea risculului de aparitie prematura a ridurilor. Din acest motiv, aportul suplimentar de hidratare si ingrijire antirid este esential pentru ingrijirea zilnica si pentru un ten frumos si sanatos.

Nivea ne invita sa descoperim o gama pentru ingrijirea zilnica, agreata de toate tipurile de ten. Este vorba de o formula usoara, cu extract de seminte de struguri si filtre UV ce hidrateaza tenul in profunzime, il protejeaza si previne aparitia noilor riduri.

Trio pentru ingrijirea zilnica

Crema de zi antirid si hidratanta pentru ingrijirea zilnica are o formula delicata si usoara cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E care hidrateaza intens, estompeaza liniile fine si previne aparitia ridurilor, oferind in acelasi timp suplete si fermitate. In plus, crema de fata contine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiatiilor, asigurand o baza perfecta de machiaj.

Crema de noapte este imbogatita cu Panthenol, care ajuta la regenerarea tenului. Formula delicata cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E hraneste tenul in profunzime si ii asigura o hidratare optima, prevenind aparitia ridurilor.

Avand o formula imbogatita cu ulei din seminte de struguri si Vitamina E, crema de ochi antirid si hidratanta atenueaza ridurile si liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensiva.

Crema antirid hidratanta de zi, Nivea, 22,12 Ron;

Crema anti-rid hidratanta de noapte, Nivea, 22,12 Ron;

Crema anti-rid hidratanta de ochi, Nivea 19,86 Ron;

Cremele hidratante antirid de la Nivea sunt disponibile si intr-un pachet avantajos, la doar 29,99 Ron (crema de zi  + crema de noapte).

Cremele antirid hidratante pentru ingrijirea zilnica sunt disponibile de acum intr-un ambalaj nou, mai modern si mai responsabil, avand un design ecofriendly. Borcanele de crema sunt confectionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, in timp, amprenta de carbon a produselor. Bravo, Nivea!