Formule reparatoare cu gama Kerastase Resistence Therapiste

Vacanta si bucuria zilelor de vara nu ar trebui sa ne faca sa uitam de un lucru extrem de important, ingrijirea parului. De aceea, am decis sa iti prezint cateva formule reparatoare pentru un par puternic si stralucitor.

Plaja, soarele, apa de mare, toate aceste lucruri provoaca anumite daune la nivelul firelor de par, astfel, vara, trebuie sa acordam atentie sporita ritualului de ingrijire a parului. Kerastase ti-a pregatit o gama speciala de formule reparatoare, care te vor ajuta sa iti mentii parul sanatos. Resistence Therapiste, de la Kerastase, este prima linie de produse destinate ingrijirii parului, ce are efect de reinnoire si regenereaza firul de par extrem de deteriorat si procesat.

Aceste formule reparatoare au fost create in urma descoperirii unui al treilea component important din structura parului, pe langa Ceramide si Keratina, numite KAPS. Aceste micro-proteine, care formeaza 50% din structura parului, dispar atunci cand firul de par este stresat chimic, de exemplu. Gama Resistence Therapiste are la baza un complex de seva Plantei Invierii, peptide, sase aminoacizi si proteine derivate din grau. Suna excelent!

Formule reparatoare Kerastase Resistence Therapiste

Formule reparatoare  Kerastase Therapiste

Un sampon –balsam cu formula reparatoare!

Bain Therapiste este un sampon – balsam ce va oferi rezistenta si elasticitate parului tau, datorita complexului de ingredient si, in special, a sevei Plantei Invierii. In plus, actiunea de frictiune dintre firele de par este redusa datorita efectului de “imbracare” ale acestora in timpul samponarii.

Bain Therapiste, Kerastase, 93 Ron;

O masca cu efect de reinnoire!

Par tonifiat, revitalizat si matasos este rezultatul aplicarii mastii Therapiste. Acest produs din gama cu formule reparatoare este destinat firului gros si actioneaza asemeni unei solutii de urgenta, ce ofera rezultate instantaneu.

Masca Therapiste, Kerastase, 165 Ron;

Serum Therapiste, formula impotriva temperaturilor ridicate!

Firele despicate si daunele provocate de temperaturile ridicate sunt probleme ce pot fi date uitarii datorita acestor formule reparatoare. Serum Therapiste este un produs revolutionar, destinat atat parului fin, cat si celui amplu, gros, sigiland varfurile.

Serum Therapiste, Kerastase, 145 Ron;

Produsele Kerastase se gasesc in saloanele de coafura partenere.