Un motiv de bucurie pentru pasionatele de beauty: avem Kiehl’s in Romania! Bine-cunoscutul brand de produse cosmetice, fondat in 1851, la New York, a fost la inceput o farmacie ce comercializa formule destinate ingrijirii tenului si parului. Ulterior, acesta s-a extins, numarand peste 250 de magazine Kiehl’s, in intreaga lume. Un paradis al ingrijirii pe care te invitam sa-l descoperi!

Kiehl's in Romania

Kiehl’s in Romania: farmacia beauty

Produsele Kiehl’s au reusit sa se faca remarcate si apreciate datorita ingredientelor naturale, extrase din plante, de pe intreg mapamondul. De asemenea, aceste produse de ingrijire sunt ambalate in recipiente ce pot fi reciclate. Cu siguranta, cele mai populare linii de ingrijire de la Kiehl’s sunt cele pentru ingrijirea pielii si parului.

Ca in cazul tuturor magazinelor Kiehl’s, estetica farmaciei de tip colonial este completata cu elemente moderne care reflecta comunitatea inconjuratoare si fac referire la radacinile new-yorkeze ale companiei, din cartierul East Village. Nu exista doua magazine Kiehl’s identice, insa toate transmit tradiția farmaceutica a companiei.

Formulele produselor Kiehl’s sunt supuse unor testari amanuntite si respecta retete specifice, adaptate fiecarui client. De cand intri in magazin, pana cand iesi, esti insotit de un consultat Kiehl’s care te ajuta sa-ti personalizezi shoppingul si sa-ti cumperi formulele care te ajuta.

Incepand cu 4 Aprilie gasesti produsele de ingrijire Kiehl’s in Romania, in AFI Cotroceni.