Una dintre cele mai frumoase nuante pentru manichiura este Fortissimo! Le Vernis Chanel propune un lac de unghii in albastru inchis, bine pigmentat si care rezista admirabil pe unghii!

Lac de unghii Fortissimo: Chanel Le Vernis

Un lucru mic care ne face sa ne simtim brusc mai bine: o manichiura ingrijita! Daca nu ajungi la salonul de manichiura atat de des pe cat ti-ai dori, macar investeste in cateva sticle de oja, in culorile sezonului. Daca ai la indemana cateva nuante din topul tendintelor, nu vei simti lipsa unei culori profesionale. Iti propun un lac de unghii absolut superb, stabil pe unghii, cu aplicare facila si rezistenta pana la sase zile: Chanel Le Vernis.

Lac de unghii in cromatica momentului

Se poarta rosu, grena, nude, dar albastrul are un sarm aparte, in acest an si in special, in iara 2015. Alege o nuanta de albastru inchis: face mana eleganta si poate inlocui negrul, pentru a iesi din rutina. In plus, aceasta culoare se potriveste atat la birou, cat si seara, la evenimente formale, dar este o buna optiune si pentru weekend.

Pensula acestui lac de unghii este plata si ofera doza perfecta de culoare. Poate fi aplicat intr-un strat, urmat de dublu toap coat, sau in doua straturi. Nu uita ca o manichiura corecta incepe prin aplicarea unei baze protectoare !

Lac de unghii Le Vernis in nuanta Fortissimo, Chanel, 126 Ron;