Manichiura ta ar trebui sa arate impecabil in fiecare zi, nu doar ocazional, asa ca Miss Sporty lanseaza lacul de unghii tip gel: Lasting Color Gel Shine – o formula perfecta ce iti permite sa ai unghii stralucitoare, cu efect de gel, intr-o varietate mare de culori.

Lacul de unghii Lasting Color Gel Shine, Miss Sporty
Lacul de unghii Lasting Color Gel Shine, Miss Sporty

Lacul de unghii tip gel de la Miss Sporty este o investitie sigura: obtii culoare rezistenta pentru o manichiura estivala ireprosabila, finisare glossy si un efect de gel care arata grozav pe orice tip de unghie.

Pensula inteligenta fixeaza cantitatea perfecta de culoare pe suprafata unghiilor prin doar o singura aplicare. Efectiv, aluneca pe unghii si iti ofera o finisare rafinata. In plus, lacul de unghii Miss Sporty le da unghiilor tale un aspect frumos si stralucitor care dureaza mult timp, pana la 10 zile!

Lacul de unghii Lasting Color Gel Shine: aplicare

Aplici de doua ori si esti gata – o cale extraordinar de simpla spre unghii cu efect de gel aproape instant! Plus ca, lacul de unghii se usuca rapid!

Lacul de unghii – Curcubeu la indemana

Ce e super in legatura cu aceste culori delicioase este ca sunt suficient de accesibile pentru a putea cumpara mai multe culori! Iti poti crea propriile unghii cu efect de gel ca si cand ai avea un salon de manichiura, in confortul propriei case. Colectia Lasting Color Gel Shine contine 20 de culori dintre care patru sunt complet noi:

– o nuanta nude: Go for Magic Paradise #552

– un visiniu intens:Don’t miss Velvet Evening #554

– un portocaliu neon: It has to be Gloaming #555

– un mix de afine: Crepuscule #556

Cum poti obtine o manichiura impecabila cu efect de gel:

Incepe prin a aplica o baza Miss Sporty 2 in 1 Glossy pentru a-ti proteja unghiile si a le oferi o suprafata neteda.

Aplica Miss Sporty Lasting Colour Gel Shine intr-un strat solid – pensula va oferi unghiilor tale doza perfecta de culoare. Asteapta doua minute pentru uscarea culoriii, inainte de a aplica un al doilea strat.

Pentru mai multa stralucire, adauga un lac protector de acoperire, ca Miss Sporty 2 in 1 Glossy top coat.

Lacul de unghii Lasting Color Gel Shine, Miss Sporty, 7 Ron;