Lacurile de unghii femeie

Rimmel London lanseaza lacurile de unghii Colourfest Nail, semnata de Rita Ora: cele mai tari, de impact, culori ale sezonului, pentru unghii superbe. Pregateste-te pentru festivalul culorilor de vara!

Lacurile de unghii din seria 60 Seconds sunt cu adevarat unele dintre cele mai bune. Alaturandu-se gamei reinventate 60 Seconds, Rita semneaza din nou 12 nuante, dintre cele mai  în voga culori ale gamei!

Inspirata de tendintele podiumurilor, de culorile fierbinti pentru vara si înclinatia ei uimitoare pentru street-style, Rita a creat 6 pasteluri si 6 culori aprinse si indraznete, pentru o manichiura care nu va trece neobservata.

Formula 60 Seconds se aplica intr-un singur strat de culoare!

Lacurile de unghii 60 Seconds

Pensula ultra-precisa aluneca perfect pe unghii pentru un finisaj profesional superb. O formula inovatoare de uscare rapida, care se usuca în mai putin de 60 de secunde. Lacul rezistenta la crapaturi, are o formula anti-decolorare si rezista pâna la 10 zile. Doar o singura miscare pentru o aplicare precisa a culorii, care ofera un strat de baza, o culoare incredibila si o finisare lucioasa.

Paleta compla 60 seconds Super Shine contine 50 de nuante fabuloase de lacuri de unghii, pentru orice gust: pasteluri delicioase, culori neutre, nuante clasice, tonuri luxuriante cu efect perlat si culori metalice! Exista o culoare must-have pentru orice stil, stare de spirit si tinuta.

Lacurile de unghii femeie
Lacurile de unghii 60 Seconds Super Shine – Rita Ora, Rimmel London

Lacurile de unghii si festivalul culorilor

Imita curcubeul: galben solar Daisy Days (#450), oranj Peachella (#408), dulceata fructelor rosii Glaston-Berry (#300), roz diafan Sweet Retreat (#270), azuriu Bestival Blue (#860) si verde spuma-marii Roll in the Grass (#878).

Lacurile de unghii oje
Lacurile de unghii 60 Seconds Super Shine Rimmel London

Lacurile de unghii 60 seconds Super Shine:

Coloreaza unghiile in timp record, culorile sunt ultra-stralucitoare, rezistente, au o formula anti-decolorare, dureaza pana la 10 zile. Plus ca, detine tehnologie Rimmel 3-in-1 care combina un base coat, culoarea si un top coat stralucitor. Iar pensula maxi usureaza enorm aplicarea.

Lacuri de unghii 60 Seconds Super Shine – Rita Ora, Rimmel London, 9 Ron;

Lacuri de unghii 60 Seconds Super Shine Rimmel London colectia Rita Ora

Bucurati-va de experienta Colourfest purtând o culoare diferita pe fiecare unghie!