Lierac Liftissime Lifting 3D

Laboratoarele Lierac lanseaza o gama de produse noi ce combina ingrediente pretioase din plante cu o tehnologie inovatoare de ultima generatie: Lierac Liftissime Lifting 3D.

Eficacitatea anti-aging de ultima ora, forta ingredientelor naturale si tehnologia avansata, in domeniul produselor dermocosmetice, sunt doar cateva dintre atuurile gamei de ingrijire Lierac Liftissime Lifting 3D.

Lierac este primul brand dermocosmetic francez specializat in corectarea afectiunilor estetice si in incetinirea procesului de imbatranire a pielii si un nume international de referinta ce imbina etica cosmetica, eficienta dovedita, ingredientele naturale vegetale si siguranta in utilizare.

Formula Lierac Liftissime Lifting 3D

Combinand  extractele superioare din natura cu beneficiile stiintei, Lierac Liftissime ofera rezultate vizibile. Se adreseaza unui ten matur: detine o concetratie ridicata de extracte vegetale si acid hialuronic ce stimuleaza activitatea perlecanului – proteina responsabila cu redarea fermitatii, intinerirea pielii si refacerea volumului facial.

Lierac Liftisime este o gama completa, cu texturi adaptate pentru un efect de lifting 3D: conturul fetei este refacut, volumul fetei este reechilibrat, iar ridurile sunt reduse. Plus ca tenul isi recastiga luminozitatea!

Gama contine: serum de fata, crema de zi pentru ten gras, crema de zi pentru ten uscat, crema de noapte, gel-crema antirid pentru gat si zona decolteului, crema pentru ochi si crema pentru conturul buzelor. O gama completa pentru ingrijirea tenului matur!

Gama Lierac Liftissime este disponibila in Farmaciile Help Net selectionate, incepand cu aceasta saptamana.