Laboratorul L’Occitane si echipele sale Spa si-au unit cunostintele pentru a crea L’Occitane Divine: o crema masca si un aplicator iscusit. Iti spunem secretele acestei noi formule anti-imbatranire ce poate fi folosita atat ca tratament, cat si ca o crema de fata.

Crema masca L’Occitane Divine (septembrie 2015(

Eficienta si senzorialitatea unui tratament facial profesional pot fi experimentate de acum chiar acasa, cu ajutorul gamei L’Occitane Divine, care dispune de o formula noua si o tehnica de aplicare specifica, cu rezultate imediate.

Crema masca Divine a fost creata pentru a fi folosita in doua moduri diferite, in functie de nevoie: fie zilnic, ca o crema pentru fata, fie de doua ori pe saptamana, ca o masca nutritiva. Formula Divine dezvaluie tineretea pielii si reface tenul matur, foarte uscat sau stresat, oferind un moment de confort si pura relaxare.

L’Occitane Divine: extracte din natura

Crema masca reuneste proprietatile remarcabile a trei ingrediente active naturale: Imortele (cu proprietati anti-imbatranire), unt de shea (cu incredibile proprietati  nutritive) si Cistus (efect imediat de relaxare.

Tehnica de aplicare

Aplicatorul Divine, adjuvant in aplicarea cremei masca are un design inspirat din floarea de imortele. Invaluit in aur de 24 de carate, aplicatorul Divine este creat pentru a se adapta formei mainilor, dar si nevoilor pielii. Partea neteda este pentru puncte de presiune si miscari de netezire, iar partea modelata este recomandata pentru masajul fetei, gatului si decoletului.

Crema masca L’Occitane Divine, 470 Ron ;

Gama Divine poate fi testata in magazinele L’Occitane!