Ivatherm lanseaza o lotiune micelara specifica tenului dificil, un remediu pentru cuperoza ce curata si demachiaza bland pielea fragila si iritata, usor reactiva: Rosederm!

Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, Ivatherm
Ivatherm lanseaza o lotiune micelara specifica tenului dificil, ce curata si demachiaza bland pielea fragila si iritata, usor reactiva: Rosederm!

Rosederm este cel mai nou produs lansat de laboratoarele Ivatherm – o lotiune micelara anti-roseata, recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii cuperozice, a pielii sensibile, alergice, cu roseata sau roseata si scuame.Aceasta curata si demachiaza delicat pielea fragila si iritata,  cu tendinta  reactiva. Formula Rosederm reduce eritemul (roseata), calmeaza iritatiile, reechilibreaza pH-ul pielii si are toleranta oculara excelenta.

Mod de folosire: dimineata si seara, cu dischete de bumbac. Rosederm nu necesita clatire.

Lotiune micelara Rosederm: formula targetata

Rosederm contine apa termala Herculane, cu efect antiinflamator, calmanta si anti-iritanta, Dextran sulfat (un ingredient ce reduce eritemul si amelioreaza micro-circulatia cutanata), Lipacide C8G (ingredient activ de curatare ce calmeaza iritatia, restabileste pH-ul acid al pielii si secretia de sebum, plus ca inhiba dezvoltarea bacteriilor) si glicerina, cu efect hidratant.

Rosederm Lotiune micelara anti-roseata  este un produs de curatare a fetei hipoalergenic, fara parabeni, fara sapun si fara alcool.

Ivatherm recomanda folosirea asociata a acestei lotiuni micelare Rosederm (curatare si demachiere) cu Metrocreme sau Crema pentru piele sensibila cuperozica (tratamentul rosetei cutanate).

Lotiune micelara anti-roseata Rosederm, Ivatherm, 53 Ron (disponibila in farmacii);