Incepand cu aceasta luna, Eau Thermale Avene lanseaza gama de produse dermato-cosmetice Couvrance. Produsele de machiaj corector Couvrance sunt destinate in special celor cu tenul incarcat sau ochi sensibili si le gasim in farmacii!

machiaj corector Avene Couvrance

Machiaj corector Couvrance

Gama Couvrance a fost conceputa de laboratoarele dermato-cosmetice Eau Thermale Avene pentru a corecta imperfectiunile pielii, fiind renumita in machiajul medical. Din martie, gasim Avene Couvrance si in farmaciile noastre! Este vorba de un machiaj corector cu efect de durata, oferind toleranta maxima pentru pielea sensibila si hiper-sensibila. Couvrance cuprinde produse dermato-cosmetice pentru machiajul tenului cu imperfectiuni usoare, moderate sau severe, cat si o mascara pentru ochi sensibili, indicata si purtatoarelor de lentile de contact. Recomandate de dermatologi, chirurgi plasticieni, alergologi si farmacisti, produsele Couvrance contin un numar minim de ingrediente si nu au parfum sau conservanti.

Cui se adreseaza Couvrance? Produsele Avene Couvrance mascheaza toate tipurile de imperfectiuni, indiferent de coloratie (predominant rosiatica sau vinetie) sau structura (cicatrici, semne de nastere, vergeturi, vitiligo, tatuaje). Printre cele mai frecvente imperfectiuni de nuanta care pot fi acoperite se numara: inrosirea difuza (cuperoza, rozacee, vase de sange vizibile), eruptiile localizate (acnee, cosuri), inrosiri post-operatorii (laser sau dermabraziune), imperfectiunile vinetii (cearcane, vanatai, chirurgie post-cosmetica sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase).