Machiajul de zi cosmetice

MAC is Beauty este o colectie care s-a aliniat fidel noilor coduri beauty impuse de tendinte si propune culori irezistibile atat pentru machiajul de zi, cat si pentru unul mai sofisticat, de seara. Iti dam cateva exemple...

Deja ti-am vorbit de fardurile de pleoape propuse de MAC pentru aceasta vara, dar acum descoperim intreaga colectie MAC is Beauty, care consta intr-o serie completa de glossuri de buze, tusuri de ochi, rujuri, lacuri de unghii, creioane de ochi si accesorii de machiaj. Gasim farduri pentru orice abordare: machiajul de zi, garden-party look, office-style sau un machiaj electric, de seara.

Investeste strategic! Cu doar doua, trei, culori cheie, poti aborda un look actual.

Chiar si cele mai conservatoare dintre noi suntem tentate sa dam curs exploziei de culoare propusa de make-up artisti. Ei bine, daca vrei si tu sa iti redresezi machiajul de zi conform tendintelor, te trimitem in magazinele Mac, pentru a descoperi un paradis cromatic.

Cauti un ruj auriu, un gloss mov-fondant, un fard albastru sau un lac de unghii exotic? MAC is Beauty contine o gama completa pentru machiajul de zi, dar dintre toate, aceste culori sunt preferatele noastre, pentru vara asta: Fluidline, in nuanta Blue Peep, gloss de buze Cremesheen Glass, in Japenese Spring, ruj Pure Vanity, lac de unghii French Tipped.

Machiajul de zi – Preturi:

Lac de unghii French Tipped, MAC is Beauty, 48 Ron;

Fard tus Fluidline, in nuanta Blue Peep, MAC is Beauty, 92 Ron;

Ruj Pure Vanity, MAC is Beauty, 92 Ron;

Gloss de buze Cremesheen Glass, in Japenese Spring, MAC is Beauty, 97 Ron;

Machiajul de zi MAC is Beauty
Machiajul de zi “MAC is Beauty” contine o gama completa de produse cosmetice care te ajuta sa ai mereu un ten proaspat in timpul zilei: creme, rujuri sau mascara.

Machiajul de zi – Colectia completa de farduri si accesorii “MAC is beauty”

Machiajul de zi produse
Machiajul de zi din colectia “MAC is Beauty” din vara anului 2015. Investeste strategic in culorile care iti avantajeaza tenul cu adevarat! Alege fardurile, creioanele de ochi, pensulele, rujurile si mascara potrivite pentru tine.