Am pus ochii pe noile produse de machiaj Dior si iti propunem cele trei formule-vedeta pentru vara 2015: paleta de farduri, creioane de contur si mascara DiorShow.

Machiaj Dior pentru vara 2015

Direct din cabina de machiaj Dior a sezolului de vara, iti prezentam cele mai noi creatii realizate de Peter Philips pentru Dior:

Paleta de machiaj Dior 5 Couleur Designer: cinci nuante de fard de pleoape in texturi fine pentru un machiaj complet. Noua formula a fardurilor are integrata tehnologia Colour-Block care ofera rezistenta indelungata. In plus, fardurile au un efect 3D si o finisare perlata si luminoasa.

Paleta 5 Couleur Designer este disponibila in sase combinatii de nuante, de la tuse marine, la nuante nude.

5 Couleur Designer, Dior, 292 Ron;

Diorshow Pro Liner Waterproof: dintre cele mai sofisticate creioane de ochi ale acestui sezon, Diorshow Pro Liner este disponibil in cateva culori estivale absolut superbe.

Noile contururi de ochi de la Dior au formula rezistenta la apa, o finisare ca de gel si o mina extravaganta, plata, ce permite doua tipuri diferite de contur: liniar sau gros. Fii cat mai creativa

Diorshow Pro Liner Waterproof, Dior, 131 Ron;

Mascara DiorShow: o formula waterproof inspirata din extensiile de gene. Mascara DiorShow detine o noua formula imbogatita cu microfibre ce permite umplerea golurilor dintre gene, pentru un efect amplu si dens. Se indeparteaza cu usurinta cu ajutorul unui demachiant bifazic.

Mascara DiorShow, Dior, 163 Ron;