Machiaj Dior: corectorul Fix It

Iti prezentam cele mai noi produse de machiaj Dior create pentru a corecta, lumina si hrani tenul: corectorul invincibil Fix It, fondurile de ten cu finisare naturala si rezistenta de durata, plus un accesoriu iscusit pentru aceste formule de machiaj.

Machiaj Dior inspirat din culisele show-urilor de moda: Peter Philips  – director de creatie Dior Make-up – a creat o serie de produse de machiaj ce ofera un rezultat natural, corectii punctuale, o mina radioasa si un ten fara cusur. Iti prezentam produsele-star ale colectiei Backstage Pro by Dior!

Machiaj Dior: Fix IT!

Iti propunem sa incerci acest baton corector performant: Dior Fix It 2-in-1 Prime & Conceal Face-Eyes-Lips. Acesta are o formula duala ce poate fi aplicata pe cele trei zone ale fetei: ten, ochi si buze si este o solutie de incredere pentru mici retusuri si corectii. Miezul batonului este imbogatit cu particule de pudra ce blureaza imperfectiunile, iar partea de suprafata camufleaza discrepantele cromatice ale fetei. Fix It actioneaza asupra punctelor rosii, a petelor, a liniilor fine si a imperfectiunilor, cum sunt cearcanele. Aplicat pe byze, neutralizeaza culoarea, asigurand anduranta rujului. Un produs multifunctional pretios in orice trusa de machiaj!

Baton corector Fix It 2-in-1 Prime & Conceal Face-Eyes-Lips, Dior, 172 Ron;

Machiaj Dior: Baton corector Fix It 2-in-1 Prime & Conceal Face-Eyes-Lips
Baton corector Fix It 2-in-1 Prime & Conceal Face-Eyes-Lips

Baza: fondul de ten

Machiajul Dior Backstage Pro propune doua fonduri de ten care raman luminoase pe fata, intreaga zi:

Fondul de ten Forever ofera o finisare perfect naturala, cu actiune corectoare, iar varianta Star confera un strat rezistent de luminozitate, printr-o formula lejera.

Sfat de aplicare: pentru un machiaj cat mai rezistent, tapoteaza fondul de ten si texturile corectoare cu ajutorul acestui burete numit beauty blender – l-am vazut in trusa uturor make-up artistilor si se gaseste deja peste tot!

Machiaj Dior: fondul de ten Forever si fondul de ten Star
Machiaj Dior: fondul de ten Forever si fondul de ten Star + beauty blender Backstage Pro

Fond de ten Forever, Dior, 237 Ron;

Fond de ten Star, Dior, 245 Ron;