Colectia Chanel Les Beiges contine una dintre cele mai frumoase pudre de fata ale acestui sezon: Healthy Glow Multi-Colour. Cu FPS, vitamina E si celule stem din flori de bumbac si din trandafir alb, pudra este aliatul perfect in trusa pentru machiajul de vara.

machiajul de vara pudra de fata
Trusa pentru machiajul de vara contine pudra de fata Healthy Glow Multi-Colour Mariniere Spf 15 / PA++, colectia Les Beiges, Chanel. Pudra de fata contine celule stem din flori de bumbac si trandafir alb, unt de shea si derivat din vitamina E, pentru o actiune protectoare si hidratanta. Pudra pentru machiajul de vara detine doua tonuri care ofera tenului o mina buna, un aspect matasos, hidratare si protectie. Subtile si translucide, cele doua culori pot fi folosite separat sau impreuna, dozand machiajul dupa plac.

In sezonul cald ne adaptam trusa pentru machiajul de vara cu formule mai usoare, mai luminoase si care ofera fetei un aspect natural. Cea mai noua pudra de fata de la Chanel, Healthy Glow Multi-Colour, are doua calitati: este creata cu ingrediente care ingrijesc pielea si asigura o finisare perfecta, fiind creata special pentru lumina naturala.

Pudra pentru machiajul de vara detine doua tonuri care ofera tenului o mina buna, un aspect matasos, hidratare si protectie. Subtile si translucide, cele doua culori pot fi folosite separat sau impreuna, dozand machiajul dupa plac: nuanta mai deschisa poate fi aplicata punctual, acolo unde vrei sa adaugi luminozitate (varful pometilor, arcade , arcul lui Cupidon),  iar nuanta inchisa ofera trasaturilor contrast. Daca recurgi la tehnica aplicarii all over, obtii o doza discreta de machiaj estival, luminos.

Aceasta este disponibila in doua variante de culori: Mariniere N° 01, Mariniere N° 02.

Machiajul de vara: Pudra de fata care ingrijeste tenul

O bijuterie in trusa pentru machiajul de vara si pentru ca are grija de piele, oferind protectie UVA si UVB (SPF 15/PAA++)).

Pudra de fata contine celule stem din flori de bumbac si trandafir alb, unt de shea si derivat din vitamina E, pentru o actiune protectoare si hidratanta.

Pudra de fata Healthy Glow Multi-Colour Mariniere Spf 15 / PA++, colectia Les Beiges, Chanel, 264 Ron;