Lansarile lunii aduc o noua gama de machiaj MAC, realizata in colaborare cu designerii Isabel si Ruben Toledo. Culorile sezonului sunt incapsulate in casete de make-up functionale cu ajutorul carora poti da frau liber fanteziei, pentru a obtine machiaje diferite, de zi si de seara.

machiaj MAC: colectia Toledo
Colectia de machiaj MAC pentru primavara 2015: Toledo

News Alert! Noua colectie de machiaj MAC

Incepand cu luna Aprilie, gasim in magazine o colectie de machiaj MAC nou-nouta, inspirata din universul creativ al designerilor Isabel si Ruben Toledo. Isabel si Ruben, cel mai romantic cuplu al modei, sunt recunoscuti  pentru opera premiata sşi plina de fantezie din domeniul design-ului vestimentar si al ilustratiilor. Colaborarea unica cu MAC transpune simtul aparte pentru culoare, a lui Isabel, si energia vibranta a lui Ruben intr-o colectie de culori menite sa sculpteze si sa transforme fizionomia.

Carcasele produselor, special concepute in culoarea alb, atrag atentia datorita liniilor grafice negre si a fetelor cu buze rosii – semnatura inconfundabila a esteticii lui Ruben.

Colectia de machiaj MAC Toledo contine: palete cu cate 6 farduri, in nuante diferite, mascara in culori foarte populare, in acest sezon, creioane de ochi, gloss-uri de buze, rujuri, 3 tuse de blush si lacuri de unghii.