Machiaj nude: Collistar propune colectia Nude + (vizual)

In cazul unui machiaj nude perfect, detaliile fac diferenta: foloseste baze eficiente si o pudra care iti poate contura trasaturile natural. Iti spunem ce ne place din noua colectie Collistar Nude +!

Sezonul acesta, experimentam mai  mult ca oricand cu tuse de machiaj nude, iar brandurile de make-up lanseaza colectii dedicate acestui trend. Collistar lanseaza la 1 noiembrie colectia de machiaj Nude +: radiant, natural si diafan.

Machiaj nude by Collistar 

Pentru un machiaj ce tinde spre perfectiune, Collistar stapaneste aceasta tehnica, transformand-o intr-un produs original, eclectic si usor de folosit: Blusher Sculpting Powder. Este un produs multifunctional, o pudra neteda, cremoasa, ce garanteaza un efect natural, o aplicare uniforma si facila – culoarea unui fard si efectul de corectare oferit de un produs pentru sculptare, pentru un rezultat profesional.

Cele doua culori complementare si construibile pot fi folosite ca:

– fard de obraz, pentru a evidentia si a oferi luminozitate obrajilor

– pudra cu rol corector, pentru a sculpta si a corecta trasaturile fetei.

Blusher Sculpting Powder, Collistar, 145 Ron;

Total Perfection Camouflage Concealer

Un produs de camuflaj original, cu textura cremoasa si elastica, ce se topeste pe piele, fara sa devina greoaie. Ofera un grad mare de acoperire, confort maxim si naturalete extrema, pentru un efect de camuflaj impecabil, radiant, natural si cu rezistenta indelungata! Este ideal pentru camuflarea rosetei, a petelor si a imperfectiunilor fetei si corpului, fiind foarte potrivit pentru conturul ochilor.

Formula sa este imbogatita cu extract de musetel si alge marime care stimuleaza microcirculatia si lupta împotriva pungilor si a cearcanelor.

Total Perfection Camouflage Concealer , Collistar, 105 Ron;

Total Perfection Duo Foundation + Concealer

In noua colectie de machiaj Collistar regasim o culoare noua pentru fondul de ten inovator Duo Foundation Concealer. Este vorba de un produs 2-in-1: un fond de ten si corector incorporat în capacul produsului. Acesta corecteaza, evidentiaza, ofera luminozitate si netezeste tenul, fiind un aliat de incredere in orice tip de machiaj nude, mai natural sau mai intens.

Machiaj nude: Collistar propune colectia Nude +
Collistar Nude +: pudra pentru sculptarea trasaturilor si corector

 Colectia este disponibila in magazine de la 1 noiembrie.