Machiaj pentru ten bronzat paleta

Daca vrei un look solar, iti propun cea mai noua paleta de machiaj pentru ten bronzat, de la Too Faced. O caseta practica, cu opt nuante diferite de bronz, pentru a adauga fetei culoare, dupa plac.

Daca esti familiara brandului Too Faced, atunci stii ca au o reputatie in a lansa produse de machiaj de ultima generatie, in texturi inovatoare si in ambalaje practice, usor de utilizat. De multe ori, Too Faced include in cutia produselor si schite ajutatoare pentru trasarea machiajului perfect, plus idei inspirationale pentru folosirea produselor. Asa se intampla si cu cea mai noua paleta de machiaj pentru ten bronzat: The Little Black Book of Bronzers.

Paleta de machiaj pentru ten bronzat este disponibila in editie limitata si contine un sortiment generos de nuante bronzante pentru fata, gat si decolteu. Formulele nu contin parabeni sau gluten, fiind create cu o tehnologie noua ce permite aplicarea facila si o finisare ireprosabila, naturala si luminoase. Ca o carte de machiaj, paleta ofera si solutii de aplicare, in functie de momentul zilei, de situatie sau vestimentatie – schitele sunt in interiorul paletei, astfel ca atunci cand o deschizi, te poti inspira din ele. Practic, obtii opt look-uri diferite, in intensitatea dorita!

The Little Black Book of Bronzers contine opt nuante de machiaj pentru ten bronzat:

Chocolate Soleil: o pudra bronzanta imbogatita cu pudra de cacao si antioxidanti care poate fi folosita pe orice tip de ten. Este excelenta pentru un machiaj contouring.

Milk Chocolate Soleil: o versiune mai light a pudrei Chocolate Soleil, pentru pielea deschisa la culoare.

Dark Chocolate Soleil: o formula de folosit dupa vacanta, pentru prelungirea bronzului.

Snow Bunny: un mix de patru nuante de bronz care imita aspectul unui un ten sarutat de soare.

Pink Leopard: un trio de pigmenti bronzanti si iluminatori pentru o finisare exotica.

Beach Bunny: ideala pentru a da tenului aerul de vacanta, combinand patru tuse de bronz.

Endless Summer: un bronzer universal cu o formula rezistenta, pana la 16 ore.

Sun Bunny: o pudra in doua nuante care poate fi folosita peste zi pentru a da tenului o mina buna.

Machiaj pentru ten bronzat cu paleta The Little Black Book of Bronzers, Too Faced, 216 Ron (exclusiv in magazinele Sephora);

Machiaj pentru ten bronzat paleta
Machiaj pentru ten bronzat cu paleta The Little Black Book of Bronzers, Too Faced