Imediat cum soarele primaverii prinde putere, vrem un ten bronzat, o piele mai maslinie, mai radioasa si un decolteu frumos. Pentru aceasta misiune, Guerlain Terracotta este in topul celor mai eficiente produse de machiaj. Descoperim noutatile gamei Terracotta pentru primavara 2015!

Ten bronzat pudra
Ten bronzat cu pudra Guerlain Terracotta Joli Teint

Ten bronzat – Un voal de pudra

Pudra Terracotta, de la Guerlain, produsul mitic si o pudra de incercat macar o data in viata, detine secretul unei formule unice, transmis din generatie in generatie. Tenul pare mangaiat de soare si este invaluit in particule ce ii redau luminozitatea. O singura pudra compusa din 2 nuante complementare, pentru un ten bronzat si radios: una calda, insorita, pentru un efect de bronz natural si radiant, si o umbra de culoare, roz sau caisa, pentru a personaliza si a scoate in evidenta trasaturile fiecarei femei.

Textura este foarte fina si imbraca chipul intr-un voal de pudra fina. Cand o aplici pe fata, este o placere! Pudriera emana un miros proaspat si feminin, cu note de frezie, iris si flori de portocal, insotite de fatetele insorite ale vaniliei si boabelor de tonka.

Ten bronzat – Finisare uniforma 

Secretul pudrei Terracota? Pigmenti mai putin intensi, ingrediente active care hidrateaza tenul, un design ingenios, alcatuit din 2 nuante, pentru un touch final perfect si rapid.

Nuante pentru ten bronzat: 4 nunate delicate, in armonie cu tonul pielii

Pentru blonde: Blondes Clair 00, Blondes Naturel 02

Pentru brunete: Brunettes Clair 01, Brunettes Naturel 03

Pudra Terracotta Joli Teint, Guerlain, 243 Ron;