Machiajul Artdeco: Mystical Forest (vizualul colectiei de toamna 2015)

Nuante si texturi inspirate din natura, pentru machiajul Artdeco din toamna 2015: descopera fardurile de pleoape saturate, lacurile de unghii intens pigmentate sau rujurile cu finisare couture.

Stii cromatica toamnei – doar o iubim! Ei bine,  machiajul Artdeco are ca sursa de inspiratie padurea, in timpul toamnei. Nuante de gri-uri fumurii, tuse de bronz si aramiu, tonuri calde de la nude la maro, culorile afinelor si a murelor, toate completeaza peisajul cromatic a noii colectii de machiaj Mystical Forest.

Machiajul Artdeco: piesa de colectie

Paleta Beauty Box Quattro este in editia limitata si reprezinta produsul-vedeta al intregii colectii. Cum se obisnuieste la Artdeco, fardurile sunt singulare si pot fi schimbate in caseta, dupa plac, in functie de ce culori folosesti mai des. In paleta de fard Beauty Box Quattro poti plasa chiar si fardul de obraz. Este excelenta in calatorii – este slim, practica si usor de plasat in orice trusa beauty.

Culori de top:  alege farduri de pleoape in tendinte pentru a crea cea mai utila paleta de farduri. Noua ne plac noile nuante: 89A dark queen, 91° forest flower (tonuri visinii), 190 mystical heart, 198 dimgray, 587 matt mystical forest (culori de pamant) sau 215 mountain rose (rose iluminator).

Machiajul Artdeco: paleta Beauty Box Quattro
Machiajul Artdeco: paleta Beauty Box Quattro

Buze & unghii

Rujurile Perfect Color Lipstick sunt pline de ingrediente hidratante si contin vitamina E pentru protectia buzelor. Alege nuanta 25A mystical heart sau 38A mountain rose – cele mai noi!

Lacurile de unghii Art Couture Nail Lacquer rezista pe unghii foarte bine, au o finisare luminoasa si vin in culori traznet: 794 couture dimgray este favorita noastra!

Machiajul Artdeco: colectia Mystical Forest - toamna 2015
Machiajul Artdeco: colectia Mystical Forest – toamna 2015

Machiajul Artdeco Mystical Forest mai contine: fond de ten High Definition Foundation, pudra Mineral Powder Foundation, fard de obraz, creioane Kajal Liners si Soft Eye Liner waterproof, cat si farduri lichide pentru ochi, Eye Designer Refills, si rujul Art Couture Lipstick.

Preturi intre 22 Ron – 64 Ron (22 Ron/ fard de pleoape, 39 Ron/blush, 44 Ron/ Perfect Color Lipstick, 39 Ron/ lacurl de unghii, 64 Ron/ Art Couture Lipstick).

Colectia este disponibila in magazinele Douglas.