Manichiura de vara cu lacurile de unghii Color Riche Supergraphic Pops, L’Oreal Paris

L’Oreal Paris ne tenteaza cu o serie de sase culori superbe pentru manichiura de vara. Iti propunem cele mai noi lacuri de unghii, in tonuri de vacanta: Supergraphic Pops!

Manichiura de vara Color Riche Supergraphic Pops include cele mai noi lacuri lansate de Loreal, care chiar merită testate, culoare după culoare! Colectia de lacuri de unghii a sezonului estival 2015 este splendida, in nuante intense, luminoase si cu o formula rezistanta.

Exista sase nuante de impact, vibrante, pentru o manichiura de vara in ton cu vacanta.

Manichiura de vara: formule luminoase

Color Riche Supergraphic Pops este primul lac cu gel integrat, creat de Loreal Paris, avand si un ornament grafic, cu care te poti juca dupa inspiratie. Alegi culoarea dorita si apoi aplici usor si rapid acest ornament grafic.

Manichiura de vara cu noi lacuri de unghii Color Riche Supergraphic Pops, L’Oreal Paris
L’Oreal Paris ne tenteaza cu o serie de sase culori superbe pentru o manichiura de vara desavarsita. Iti propunem Color Riche Supergraphic Pops! Iata lacurile de unghii Color Riche Supergraphic Pops, L’Oreal Paris (vara 2015)

Lacurile rezista pe unghii pana la 10 zile.

Manichiura estivala

Greu de ales o singura nuanta, nu-i asa?

Manichiura de vara: 6 nuante noi de la Loreal Paris
L’Oreal Paris ne tenteaza cu o serie de sase culori superbe pentru o manichiura de vara desavarsita. Iti propunem Color Riche Supergraphic Pops!. Nuante noi de lacuri de unghii: Color Riche Supergraphic Pops by L’Oreal Paris

Lacuri de unghii Color Riche Supergraphic Pops, L’Oreal Paris, 15,99 Ron;