Manichiura nude: Kate Moss pentru Rimmel Londona

Rimmel prezinta noua colectie de lacuri de unghii pentru o manichiura nude – o paleta sofisticata de nuante chic si delicate pentru unghii create de insasi supermodelul Kate Moss.

Nuantele neutre ofera unghiilor un aspect minimalist foarte chic si sunt purtabile oricand. Exista o tonalitate de nude potrivita pentru fiecare nuanta a pielii, asa ca nu ezita sa porti o manichiura nude, in aceasta toamna.

Kate Moss a creat pentru Rimmel London cele mai noi nuante pentru unghii. Inspirata de podiumurile de moda si de propriul ei simt stilistic, colectia Nude by Kate Moss ofera nuante de roz delicat, corai subtil, bej ca de casmir sau tonuri cafenii, absolut superbe.

“ Vreau ca fiecare fata sa se simta bine in pielea ei si sa-si gaseasca propria nuanta nude. Machiajul inseamna, mai presus de orice, a te distra experimentand atat look-uri naturale, cat si elegante ca pentru covorul rosu. Dar, pentru aceasta colectie, am vrut sa ne întoarcem la elementele de baza, de aceea am creat paleta perfecta de nuante nude care sa se potriveasca oricui. Cred cu tarie ca avem cate o nuanta pentru fiecare fan Rimmel,” spune Kate.

Manichiura nude: rezistenta pana la 10 zile

Formula imbunatatita cu Lycra ofera o finisare de gel, ca la salon, chiar la tine acasa. Lacurile rezista pana la 10 zile, pastrandu-si stralucirea, iar datorita pensulei Smart Brush, aplicarea este foarte usoara, chiar si pentru cele mai putin indemanatice.

Manichiura nude: Rimmel London Salon Pro
Manichiura nude: Rimmel London Salon Pro Lycra

Tendinte nude in manichiura: Salon Pro by Kate Moss

Aplica unghiilor tale stilul nude al noilor tendinte, cu nuante din noua colectie Salon Pro.

Alege din tonuri de bej cremos Bare Yourself #126, nuante ca de cacao Gentle Kiss #127, maro-uri rozalii Soul Session #237, bej-gri Mystify Me #128 sau espresso bogat Sensual Spice #129.