Masca antirid Yves Rocher Anti-Age Global

15 minute de frumusete pentru tenul matur: atat are nevoie masca antirid Anti-Age Global pentru a lupta cu semnele imbatranirii pielii, actionand targetat asupra ridurilor.

Inspirata din secretele frumusetii femeilor coreene, masca antirid Anti-Age Global face parte din noua generatie de produse de ingrijire. Aceasta detine o tehnologie ce fuzioneaza direct cu pielea, aplicarea fiind un ritual foarte placut pentru duminica dupa-amiaza, daca vrei sa iei exemplul nostru. Masca antirid lasa tenul neted si luminos si datorita extractelor de origine naturale – detine 97% ingrediente naturale ce infuzeaza pielea, hranind-o si astfel, sporind gradul de elasticitate.

Masca antirid: mod de folosire

Se aplica de 1-2 ori pe saptamana si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Pentru un efect revigorant (de exemplu, dupa sport), pune putin masca la frigider, inainte de folosire, aproximativ 10 minute.

Dupa ce indepartezi masca antirid, poti masa tenul cateva minute, pana la absorbtia totala a produsului in piele. Astfel, stimulezi si circulatia sangvina de la nivelul fetei, dar si ajuti formula sa actioneze mai bine.

Masca antirid Yves Rocher
Masca antirid Yves Rocher Anti-Age Global

Masca antirid pentru tenul matur Anti-Age Global, Yves Rocher, 42 Ron;

Truc: este de preferat sa aplici masca antirid seara, urmata de un serum antiage sau/si o crema pentru tenul matur. Astfel, ritualul de ingrijire este complet, iar rezultatele obtinute, mai bune!