Nivea Cellular Anti-age acidul hialuronic

Laboratoarele Nivea lanseaza o gama noua: Nivea Cellular Anti-age. Este o solutie avansata datorita tehnologiei folosite, cat si a ingredientelor, precum acid hialuronic, creatina sau extract de magnolie.

Gama Nivea Cellular Anti-age contine un cocktail eficient si inovator de ingrediente, precum acid hialuronic, extract de magnolie si creatina, o combinatie perfecta ce lupta activ impotriva semnelor imbatranirii tenului. Principalele beneficii? Reduce gradul de aparitie a ridurilor, reda fermitatea si creste nivelul de elasticitate al pielii.

Seria de produse este scurta, dar oferind cele trei produse de baza, in ritualul de ingrijire: crema de zi, crema de noapte si crema pentru ochi.

Ce face Nivea Cellular Anti-age?

Nivea Cellular Anti-age este cea mai avansata solutie anti-rid ce reintinereste aspectul tenului matur, determinand celulele sa se comporte din nou ca unele tinere.

Formula unica a noii game Nivea Cellular Anti-age patrunde in straturile profunde ale epidermei, imbunatatind activitea celulara si oferind tenului un boost de tinerete.

Pentru un ten care nu-si dezvaluie varsta, foloseste:

Crema de zi Cellular Anti-age, Nivea, 61.58 Ron;

Crema de noapte Cellular Anti-age, Nivea, 61.58 Ron;

Pentru a te bucura din plin de efectul de intinerire de la Nivea, completeaza ritualul de ingrijire anti-rid cu crema pentru ochi Cellular Anti-age, Nivea, 52.39 Ron.