produse pentru curatarea tenului creme

Un pas vital in mentinerea unui aspect ingrijit este curatarea tenului. In aceasta vara, Guerlain lanseaza o gama luxurianta de produse pentru curatarea tenului: cinci formule de ingrijire care cuceresc de la primul contact cu pielea. Iti dam detalii!

Factorii externi, precum razele UV, impuritatile sau poluarea, supun pielea la agresiuni care lasa urme, in timp! De aceea, curatarea tenului este un pas sfant si o regula de la care nu trebuie sa ne abatem, oricat de obosite am fi. De-a lungul anilor, Guerlain a efectuat cercetari in aceasta arie, tocmai pentru a ne oferi cele mai bune produse pentru curatarea tenului si variante ce pot mentine pielea perfect curata, prin texturi fine, bazate pe ingrediente tehnologice avansate.

5 produse pentru curatarea tenului ireprosabile, in texturi diferite:

Cu un rol antioxidant si antipoluare, aceasta noua linie de produse va reusi sa iti reimprospateze tenul, oferindu-i o doza de stralucire. Intreaga gama pentru curatarea tenului are la baza o formula cu ulei de Nigella – planta cunoscuta drept si chimen negru. Aceasta are rol detoxifiant si reuseste sa puna in miscare activitatea celulara. Semnatura olfactiva a celor cinci produse a fost creata in jurul esentelor de ceai alb, note de mosc si iasomie. Miros divin!

Produse pentru curatarea tenului – Eau de Beaute – apa minune!

Destinata ingrijirii ochilor si a fetei, aceasta apa micelara reuseste sa indeplineasca doua roluri, cu brio: demachiaza tenul si actioneaza drept lotiune tonica. Curatarea tenului nu mai este o corvoada cu Eau de Beaute. Nici nu necesita clatire!

Eau de Beaute, Guerlain, 243 Ron;

Produse pentru curatarea tenului – Curatarea tenului, un pas vital!

Tenul nostru reuseste sa redea oboseala si stresul acumulate pe parcursul zilei, de aceea, curatarea tenului primeaza in rutina de ingrijire. Pentru a lupta impotriva factorilor externi, Guerlain a creat Creme de Beaute si Lait de Beaute, doua produse ce asigura tenului confort si hidratare.

Creme de Beaute Guerlain, 335 Ron;

Lait de Beaute, Guerlain, 243 Ron;

Produse pentru curatarea tenului – Frumusetea ochilor

Pentru pielea sensibila din jurul ochilor, Guerlain propune Beaute des Yeux. Acest produs cu formula bifazica poate fi folosit inclusiv de persoanele ce poarta lentile de contact si activeaza regenerarea si fortificarea genelor.

Beaute des Yeux, Guerlain, 222 Ron;

Produse pentru curatarea tenului – Mousse pentru curatarea tenului

O piele cu tendinta mixta sau grasa necesita o formula delicata, caracteristica cu care Guerlain Mousse de Beaute se poate lauda. Aceasta spuma pentru curatarea tenului va oferi o senzatie de confort si prospetime!

Mousse de Beaute, Guerlain, 243 Ron;

Gama este deja in magazine!