parfum Byredo: Rose Of No Man’s Land (vizual)

Iti prezentam cel mai recent parfum Byredo, a carui campanie vizuala este realizată prin colaborarea cu celebrul model danez Freja Beha Erichsen: Rose Of No Man’s Land. Miroase intrigant de bine!

Noul parfum Byredo este un tribut adus asistentelor medicale care au salvat mii de vieti pe linia frontului din Primul Razboi Mondial, deseori denumite de soldati “rose of no man’s land” si a caror poveste vorbeste despre altruism si compasiune.

Impresionata de tributul pe care acest parfum il aduce eroinelor anonime din Primul Razboi Mondial, modelul danez Freja Beha Erichsen si-a asociat imaginea cu brandul Byredo, fotograful Craig McDean si M / M (Paris) pentru a transpune in imagini mesajul parfumului.

Parfum Byredo: un mix intrigant

Rose Of No Man’s Land este ca un balsam linistitor: eleganta sa sofisticata invaluie pielea cu piper roz si profunzimea florilor delicate de trandafir.

Petalele de trandafir turcesc se deschid asemeni unui zambet, cald si jovial, nota de rose dezvaluindu-si puterea treptat, strat dupa strat, si etaland un caracter usor dulceag, prin aroma de zmeură.  In cele din urma, se dezvolta note de lemn, papirus si chihlimbar alb care dau trandafirului o aura eterna si sofisticata.

Parfum Byredo: Rose Of No Man’s Land
Apa de parfum Byredo: Rose Of No Man’s Land

Apa de parfum Byredo, Rose Of No Man’s Land, 525 Ron/ 50 ml.

Brandul Byredo este disponibil in parfumeria Madison in 2 grameje: 50 ml si 100 ml.