Un nou parfum Marc Jacobs atata spiritele, in redactia noastra! O compozitie creata de marele Alberto Morillas, pentru Marc Jacobs, si un miros perfect pentru zilele de tranzitie, de la sezonul cald, la cel de toamna.

Parfum Marc Jacobs - Daisy Dream Forever

Inspirat de atingerea eternului cer albastru, noul parfum Marc Jacobs intruchipeaza farmecul tineresc al femeii marc jacobs. Daisy Dream Forever este o interpretare a notelor reprezentative de mure, glicina albastra si lemn alb, ce compun o aroma florala, proaspata si rafinata.

Parfumul aduce o nota de eleganta colectiei Daisy Dream – o colectie care a debutat cu parfumul Daisy, in 2007, tripland cifra de afaceri a parfumurilor brandului.

Miroase bine, proaspat, dar intens, floral, dar si cu note fructate sau lemnoase. Este un mixt olfactiv reusit, magnetic, pe care vrei sa-l pulverizezi, iar si iar!

Parfum Marc Jacobs: compozitie

– note de top: mure, grapefruit, para

– note de mijloc: iasomie, lici, glicina albastra

– note de baza: lemn alb, mosc, cocos

Cel mai nou parfum Marc Jacobs este disponibil in gramaje diferite: 30, 50 si 100 ml.

Designul ambalajului este creat de insusi Marc Jacobs: o sticla transparenta dezvaluie parfumul eteric, cu  detaliul in forma de margareta albastra ce imbraca chic partea de sus a acestei sticlute pretioase.

Parfum Marc Jacobs – Daisy Dream Forever, 312 Ron (apa de parfum la 50 ml);