Un nou parfum Marc Jacobs atata spiritele, in redactia noastra! O compozitie creata de marele Alberto Morillas, pentru Marc Jacobs, si un miros perfect pentru zilele de tranzitie, de la sezonul cald, la cel de toamna.

Inspirat de atingerea eternului cer albastru, noul parfum Marc Jacobs intruchipeaza farmecul tineresc al femeii marc jacobs. Daisy Dream Forever este o interpretare a notelor reprezentative de mure, glicina albastra si lemn alb, ce compun o aroma florala, proaspata si rafinata.

Parfumul aduce o nota de eleganta colectiei Daisy Dream – o colectie care a debutat cu parfumul Daisy, in 2007, tripland cifra de afaceri a parfumurilor brandului.

Miroase bine, proaspat, dar intens, floral, dar si cu note fructate sau lemnoase. Este un mixt olfactiv reusit, magnetic, pe care vrei sa-l pulverizezi, iar si iar!

Parfum Marc Jacobs: compozitie

– note de top: mure, grapefruit, para

– note de mijloc: iasomie, lici, glicina albastra

– note de baza: lemn alb, mosc, cocos

Cel mai nou parfum Marc Jacobs este disponibil in gramaje diferite: 30, 50 si 100 ml.

Designul ambalajului este creat de insusi Marc Jacobs: o sticla transparenta dezvaluie parfumul eteric, cu  detaliul in forma de margareta albastra ce imbraca chic partea de sus a acestei sticlute pretioase.

Parfum Marc Jacobs – Daisy Dream Forever, 312 Ron (apa de parfum la 50 ml);