Parfumeria artizanala intalneste Arta Moderna prin noua colectie a creatorului de esente de nisa Kilian Hennessy. Iti facem cunostinta cu trei parfumuri energizante, de vara, intr-o serie limitata!

Parfumeria artizanala Kilian Hennessy featuring Sophie Matisse

Vesti noi si interesante din parfumeria artizanala a brandului Kilian. Desi pare ca se abate de la antologia intunecata a stilului Kilian, renuntand la  jocul exclusiv intre alb si negru, aceste sticle colorate sunt rezultatul unui parteneriat dintre doi indivizi unici, ca manifestare artistica: Kilian Hennessy, mostenitorul unei longevive linii de coniac si nepotul celui care a fondat grupul LVMH, si Sophie Matisse, artist contemporan international si stranepoata a lui Henri Matisse.

Parfumeria artizanala Kilian Hennessy ne prezinta o editie vibranta, ca o incununare a tuturor creatilor sale din 2007 si pana in prezent.

Parfumeria artizanala: colectie de trei parfumuri reinterpretate

O  interpretare proaspata a celor doua cel mai bine vandute parfumuri: Good Girl Gone Bad, pentru femei, si Straight to Heaven, pentru barbati, dar si  redesenarea singurului parfum citric al lui Kilian, Bamboo Harmony.

Ca o metamorfoza genial aromatizata, trio-ul de parfumuri sunt o versiune mai usoara, mai aerata a celor trei parfumuri initiale.

Fiecare desen al sticlei si combinatiile de culori folosite au fost inspirate de ingredientele continute in flacon, aducand in acelasi timp un omagiu adaosului de proaspetime ce se regaseste in aceste trei noi interpretari“, spune Kilian. “Sophie a reusit sa capteze miscarea si libertatea, detalii realizate prin culorile stralucitoare si dinamica formelor pline de energie, vesele, efervescente, aflate pe fiecare sticla.”

Parfumurile se gasesc exclusiv in Madison Perfumery, fiecare avand un pret de 850 Ron/ 50 ml (apa de parfum).