Luna aceasta, asistam la o serie tentanta de lansari aromate. Iti prezentam sapte parfumuri noi, creatiile nasului italian Stefania Squeglia: Mendittorosa Odori D'Anima.

Prezenti la cea mai recenta lansare gazduita de Beautik Haute Parfumerie – brandul de esente unisex Mendittorosa Odori D’Anima – am fost cuceriti de creatoarea de esente de nisa Stefania Squeglia. Ea a creat o serie de parfumuri noi, cu o poveste care vorbeste despre conexiunea dintre piele si suflet.

Parfumuri noi: pentru tine sau pentru cei dragi

Mendittorosa Odori D’Anima reprezinta expresia unui vis indraznet, intiparit in sufletul fondatoarei brandului, Stefania Squeglia. In timpul unei excursii pe insula Stromboli din Italia, Stefania a rememorat perioada copilariei, cu aromele colorate ale bunicii ei. Borcanele bunicii, in care aceasta punea sosul de rosii pentru iarna, au constituit, pentru o lunga perioada de timp, principala sursa de a mixa petalele de flori cu apa, pentru a crea arome feminine.

Mai tarziu, Stefania a realizat Mendittorosa Odori D’Anima, rememorand parfumurile incorporate in acele sticle din copilarie. Fondatoarea Mendittorosa Odori D’Anima a creat “parfumuri pentru suflet”, vulcanul Stromboli reprezentand piatra de temelie a ideilor si realizarilor sale. Acestea au fost definite drept talismane ale purtatorilor, fiecare parfum avand o personalitate distincta, o anumita semnificatie si o poveste definitorie.

Poti descoperi aceste parfumuri noi, de la Mendittorosa Odori D’Anima, exclusiv in Beautik Haute Parfumerie.