Parfumuri sexy: Voulez-vous coucher avec moi by Kilian (Madison Perfumery)

Brandul exclusivist Kilian continua seria de parfumuri sexy cu care si-a obisnuit clientela, lansand o noua tentatie: Voulez-vous coucher avec moi, o esenta tare, perfecta pentru seara!

In The Garden of Good and Evil – coletie lansata in 2012 –  reprezinta jocul binelui si al raului, intr-un cadru inofensiv, mai degrabă jucaus si insinuant, provocator, avand ca inspiratie mitul pacatului originar. Aceasta poveste olfactiva, scrisa de parfumierul Kilian Hennessy, promite acele tipuri de placeri interzise care incetoseaza mintea, copleseste simturile si starneste bataile inimii.

Seria de parfumuri sexy continua cu un nou capitol: Voulez-vous coucher avec moi. Noaptea este spatiul in care isi dezvaluie farmecul aceasta noua aroma, compusa astfel pentru a prelungi magia iubirii, de-a lungul orelor nocturne. Sticla este neagra, precum cea mai intunecata noapte, iar parfumul este deopotriva intens si festiv.

Parfumuri sexy: extracte speciale

Voulez-vous coucher avec moi este un parfum opulent, o compozitie incandescenta, luminoasa, florala, asemeni unei dimineti, iar mai apoi, acesta se transforma intr-un mix lemnos si senzuala, ce evoca apusul soarelui.

Parfumierul Alberto Morillas a combinat note de neroli si gardenie, ambele minutios plasate in jurul notei de lemn de santal, cu ylang-Ylang, tuberoza, vanilie sau trandafir bulgaresc. Voulez-vous coucher avec moi este un parfum a carei inocenta simulata are puterea de a seduce., este o esenta de seara ce nu este indicata pentru personalitati sumbre.

Travel Kit

Varianta de calatorie a parfumului pastrează aceeasi nota distinctiva si rafinata, intr-un etu negru, gliterat, ce recreaza pielea de sarpe.

Voulez-vous coucher avec moi, by Kilian, 700 Ron/ refill si 1400 Ron spray refillable (disponibil in Madison Perfumery);