Parfumuri speciale: Atelier des Ors - Omeyyade

Parfumeriile Elysee au lansat o serie de parfumuri speciale: esentele de nisa Atelier des Ors. Este vorba de cinci parfumuri sofisticate, inspirate din aur.

Parfumeriile Elysee ne invita intr-o calatorie in lumea miresmelor pretioase si rare, prin cinci parfumuri speciale din noua colectie Atelier des Ors.

Atelier des Ors, in colaborare cu talentatul parfumier Marie Salamagne, reinterpreteaza arta parfumeriei traditionale frantuzesti si lanseaza o colectie pretioasa de esente de nisa. Aurul si parfumeria au fascinat de mii de ani dinastii intregi, ambele fiind sinonime cu puterea si prosperitatea. dar si cu eleganta si luxul. La fel ca aurul, parfumul a fost asociat cu divinitatea si simbolizeaza cautarea perfectiunii si dorinta de atingere a absolutului. Aceste valori se reunesc si stau la baza conceptului de parfumerie artistica Atelier des Ors.

Fiecare creatie este pusa in valoare de pulberea de aur din interiorul fiecarui flacon, ce exprima latura pretioasa a parfumului, in timp ce forma rotunjita a sticlutelor reflecta latura senzuala a acestora.

Parfumuri speciale: Atelier des Ors

Cinci parfumuri create prin tehnici speciale, de adevarati maestri:

Parfumuri speciale: Atelier des Ors
Parfumurile Atelier des Ors (parfumeriile Elysee)

Aube Rubis este inspirat din cercul vietii, celebreaza lumina si viata si reprezinta renasterea.

Cuir Sacre, un parfum puternic si vibrant, conceput ca un vis andaluz: pe strazile Cordobei, printre vechile castele si moschei, mirosul cald de piele si condimente te poarta in trecut, in vremuri de glorie si prosperitate.

Larmes du Desert refleca traditia parfumului din Orientul Mijlociu, fiind un omagiu adus locului de nastere al parfumeriei.

Lune Feline este o simfonie a contrastelor: intunecat, magnetic, animalic.

Rose Omeyyade, numit dupa Dinastia Umayyad. ne spune povestea somptuosului palat Levant si gradinile de trandafiri de Damasc. Rose Omeyyade este un parfum intens si catifelat.

Atelier des Ors, 1090 Ron/ 100 ml;

Parfumerii Elysee: Marriott (Grand Avenue Shopping Galleries, Strada Calea 13 Septembrie) / Elysee Lahovari (Str. Tache Ionescu, Nr.29)/ Elysee Victoriei (Calea Victoriei, Nr. 56).