Cu ochii pe cele mai noi accesorii pentru par, descoperim gama de ingrijire Moisture Protect, lansata de Philips. 2 ustensile pentru ingrijirea si coafarea parului: un uscator si o placa de indreptat, ambele special concepute pentru a mentine parul hidratat.

accesorii pentru par Philips
Cele mai noi accesorii pentru par de la Philips

Accesorii pentru par inteligente

Noua gama de accesorii pentru par de la Philips, Moisture Protect, detine un senzor inovator pentru controlarea automata a temperaturii. Senzorul iti diagnosticheaza parul la fiecare 30 de secunde, indicand temperatura optima pentru ca acesta sa se mentina hidratat, in timp ce il usuci sau il coafezi.

Noua tehnologie iti analizeaza suvitele si adapteaza temperatura acesoriilor pentru par, in functie de nevoile parului tau, protejandu-l astfel impotriva supraincalzirii. Beneficiezi de un control perfect al caldurii iar parul isi pastreaza hidratarea naturala. Indicatorii de pe placa si de pe uscator te informeaza daca senzorul Philips Moisture Protect este activ sau nu.

Uscatorul si placa de indreptat Philips Moisture Protect dispun de conditionare ionica pentru un efect anti-static, reducand astfel incretirea firului.