parfum Miu Miu femeie

Miu Miu lanseaza primul parfum Miu Miu al casei si deja l-am mirosit! Iti spunem doar atat: de la flacon, la juice-ul in sine, parfumul este acaparator, magnetic, imprima libertate si feminitate. Ne-a cucerit!

Miu Miu este un brand indragostit de femeile surprinzatoare, inteligente, curajoase, vesele, feministe. Miuccia Prada intelege ca moda nu este superficiala, ci ne mediaza relatia cu cei din jur. Capacitatea de a-si construi identitatea, de a o recunoaste, de a incalca regulile – acestea sunt prerogativele femeii Miu Miu. Este ca o declaratie de independenta! Primul parfum Miu Miu are un caracter inedit, evocand calitatile femeii moderne, o doza dezarmanta de feminitate si libertate.

Parfumierul Daniela Andrier a creat pentru Prada o esenta contradictorie. Acest parfum Miu Miu imbina aromele florale si elegante de lacramioare, iasomie, trandafir cu note ierboase. Amestecul rafinat este completat de tonurile lemnoase, profunde: lemn, piperul din Akigalawood si extract de patchouli. Rezultatul pare firesc si cu un aer etern –nuante florale si lemnoase – insa in acelasi timp este si contemporan.

Primul parfum Miu Miu: flaconul

Ca si parfumul, sticluta Miu Miu este o contradictie in termeni. Flaconul, din sticla de un bleu opac, care aminteste de materialul matlasat iconic pentru creatiile Miu Miu, are un guler alb – traditional si pop, deopotriva. Discul rosu, translucid, confera un aer grafic si completeaza nuanta flaconului.

Femeia Miu Miu

Stacy Martin este o actrita a noului val, extrem de talentatata, cu o inteligenta jucausa si rigoare artistica – ea reprezinta esenta Miu Miu. Realizata de fotograful Steven Meisel, campania de publicitate surprinde firea unica a lui Stacy – feminina si edgy, deopotriva. Machiajul puternic al ochilor, parul si rochia bleu Miu Miu, in armonie cu nuanta flaconului, toate amintesc de optimismul anilor ’60 si de spiritul jucaus al brandului.

Primul parfum Miu Miu
Miu Miu lanseaza primul parfum Miu Miu al casei! Iti spunem doar atat: de la flacon, la juice-ul in sine, parfumul este acaparator, magnetic si irezistibil!

Apa de parfum Miu Miu, 365 Ron/ 50 ml;

Primul parfum Miu Miu este disponibil din august, exclusiv in reteaua magazinelor Sephora.