Oriflame anunta cele mai noi produse cosmetice de vara, iar noua ne place gama Solar: un parfum proaspat, un gel de dus reconfortant si o lotiune de corp hidratanta, perfecta dupa plaja.

Produse cosmetice de vara solar
Incearca noua gama de produse cosmetice de vara Solar by Oriflame

Scanam toate formulele verii 2015 si alegem cele mai placute produse cosmetice de vara care sa ne insoteasca in weekend-uri sau in escapadele estivale. Oriflame ne propune gama Solar, cu ingrediente specifice sezonului cald, care miroase a…. ghici ce? A vacanta!

Produse cosmetice de vara – Apa de toaleta Solar

O fuziune uimitoare de arome si o amprenta olfactiva senzuala. Pepenele verde proaspat, racoritor si suculent conferă apei de toaleta Solar o consistenta plina de savoare, in timp ce nectarul de hibiscus impodobeste parfumul cu o caldura seducatoare si cu tonuri florale irezistibile.

Produse cosmetice de vara – Gel de dus & lotiune hidratanta

Parfumul are si doua produse complementare pentru ritualul zilnic de ingrijire corporala: un gel de dus si o lotiune pentru maini sau pentru hidratarea corpului.

De cate ori folosesti gelul de dus Solar, vei simti vibratia verii. Tocmai din acest motiv, este unul din acele produse cosmetice de vara pe care le-am lua cu noi in vacanta! Atat gelul de dus cat si lotiunea de corp Solar au o aroma fabuloasa, infuzata cu extracte din hibiscus si floarea pasiunii – cu beneficii de ingrijire si confort pentru piele.

Apa de toaleta Solar, Oriflame, 34,99 Ron/ 50 ml.

Gel de dus Solar, Oriflame, 9,99 Ron/ 200 ml.

Lotiune pentru maini si corp Solar, Oriflame, 13,90/ 150 Ron;