Ruj de buze Rimmel London The Only One Lipstick (vizual)

Cel mai nou ruj de buze Rimmel are o formula all-in-one, oferind culoare, confort, hidratare, durabilitate si o doza de glam: The Only One Lipstick.

Se poarta rujurile inchise, de la rosu deschis la grena inchis, asa ca iti propunem sa incerci cel mai nou ruj de buze Rimmel London, care pe noi ne-a cucerit, din prima. Este o formula all-in-one care nu permite nici un compromis!

Primul ruj de buze Rimmel de acest gen, The Only 1 este pregatit sa faca senzatie! Un multi-tasker unic, care exceleaza in toate atributiile pe care le cauti intr-un produs pentru buze. Descopera nuantele intense, de impact, bucura-te de hidratare si stralucire, in timp ce buzele tale sunt rasfatate, fara a fi incarcate. Culoarea rezista pentru ore indelungate, fiind un echilibru perfect de culoare, confort, hidratare si rezistenta. Cum iti spuneam, fara compromisuri.

Ruj de buze Rimmel: The Only One Lipstick

Rujul Rimmel dispune de o formula inovatoare hibrid, ce imbina hidratarea si rezistenta de durata pe care le astepti de la un ruj de buze performant:

Culoare. Pigmentii unici asigura o acoperire perfecta, dintr-o singură aplicare. Culorile intense isi dezvăluie reflexiile vibrante si lumineaza zâmbetul.

Confort. Formula all in-one  contine un amestec de uleiuri speciale ce imbraca buzele intr-o particula de culoare care promite o senzatie de catifelare.

Hidratare. Acesta contine ulei din fructe de maces si vitamina E.

Rezistenta. Este o imbinare atenta de polimeri avansati ce fixeaza formula si intensifica adeziunea cu pielea buzelor.

Ruj de buze Rimmel London The Only One Lipstick
Ruj de buze Rimmel London The Only One Lipstick

Exista opt nuante superbe!

Ruj de buze Rimmel London, The Only 1 Lipstick, 29,90 Ron;