Ruj hibrid Bourjois Aqua Laque

Noul ruj hibrid de la Bourjois combina o concentratie mare de apa si extract de Nymphea, ce ofera un efect hidratant timp de 10 ore, si contine toate elementele necesare pentru a obtine o textura usoara si extrem de racoritoare, in opt nuante de vara.

Aqua Laque, un ruj hibrid care incalca toate regulile si isi scrie singur povestea. Noua sa formula redefineste luciul: sofisticat si modern, elegant si sensual, intens si natural.

Rujurile hibride au transformat conceptul de ruj cu noua lor formula, fiind foarte usor de purtat vara, tocmai pentru ca sunt lejere si apoase. Textura lor lichida este atat de neteda si fina incat vei uita ca porti un ruj pe buze.

Cum de sunt asa de usoare?

Rujurile Aqua Laque contin o concentratie mare de apa si extract de Nymphea (acest extract ofera hidratare indelungata, pana la 10 ore). Secretul lor? Acestea nu au in compozitie ceruri sau unt, pentru a oferi o finisare pura, de calitate si rezistenta ore in sir. Deoarece aceste “filtre” au fost eliminate, nuantele sunt foarte luminoase, fiecare exprimand pe deplin partea lor din spectrul de culori.

Formula rujurilor hibride este inspirata din tehnologia folosita pentru a produce fondurile de ten, datorita proprietatilor sale de emulsie. Bourjois a imbunatatit formula prin reducerea prezentei uleiului cat mai mult posibil. Odata aplicat, rujul nu curge. El nu patrunde in micile fisuri ale buzelor si nu migreaza!

Uita de nuantele nude-perlate, fara viata si alege nuantele pure, lucioase: culorile nude ofera stralucire naturala, nuantele de roz sunt rapitoare, tusele vibrante de portocaliu te binedispun instantaneu, iar nuantele de rosu intens sunt pur si simplu senzationale. In ceea ce priveste pensula fina si compacta, acesta asigura o aplicare corecta pentru buze bine definite.

Exista 8 nuante pure si intense, cu finisarea lucioasa!

Ruj hibrid Aqua Laque Rouge Edition, Bourjois, 44 Ron;

Ruj hibrid Aqua Laque Rouge Edition, Bourjois
Ruj hibrid Aqua Laque Rouge Edition, Bourjois