Anul acesta se implinesc 30 de ani de la lansarea acestui produs legendar: Color Riche! Vrei un ruj hidratant ireprosabil? L’Oreal Paris lanseaza 21 de nuante pentru ca fiecare sa-si gaseasca nuanta perfecta. Incearca noile culori cu pigmenti supra-saturati si ingrediente hranitoare.

ruj hidratant Loreal Paris Color Riche
Un ruj hidratant ireprosabil: Loreal Paris Color Riche

Un ruj hidratant perfect

In aceasta primavara, tentatia de a purta un ruj hidratant Color Riche este mare! In primul rand, nuantele sunt absolut superbe, iar apoi, formula este imbunatatita, oferind nutritie buzelor. La aplicare, rujul Color Riche imbraca buzele intr-un strat de culoare rezistent si luminos, este delicat, rafinat, confortabil si versatil. Probabil acestea sunt motivele pentru care un ruj Color Riche se vinde la fiecare 2 secunde, undeva in lume.

Formula: rujurile contin pigmenti supra-saturati care asigura de doua ori mai multe intensitate a culorii. Din punct de vedere al nutritiei buzelor, formula detine trei ingrediente care asigura hidratare de durata: extract de argan, camelie si lotus. In plus, contine vitamina E si Omega 3.

Ruj hidratant Color Riche, L’Oreal Paris, 54,99 Ron;