Daca vrei un ten luminos si curat, iti spunem ce aliati noi te ajuta in aceasta misiune! Probabil, iti este familiara pudra Guerlain, sub forma de perle, dar acum, gama Meteorites este completata cu un nou produs de ingrijire care da o mina buna pielii terne, fiind o formula placuta in contact cu pielea, in zilele toride ale verii.

Ten luminos si curat produse cosmetice
Ten luminos si curat cu Meteorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster, Guerlain

In fiecare zi, tenul nostru este supus agresiunilor, de la poluare, aer conditionat sau fum de tigara si pana la stres, alimentatie haotica sau lipsa de odihna. Toate acestea au impact negativ asupra pielii pentru ca, in timp, aceasta isi pierde din luminozitate si devine deshidratata, intunecata si vizibil stresata. Insa daca vrei un ten luminos si curat exista solutii la care poti apela.

Guerlain, numit si arhitect al luminozitatii, isi extinde expertiza si lanseaza un fluid hidratant de exceptie: Meteorites Oxygen Care Mositurizer & Radiance Booster. Aceasta formula reda viata pielii si o doza de prospetime, prin imbinarea tehnologiei avansate a perlelor iluminatoare si corectoare cu optimizarea oxigenarii celulelor pielii. In interiorul pielii, celulele sunt reoxigenate, iar la suprafata, polimerii si sferele de silica ofera o hidratare optima si reduce porii.

Textura este lejera ca matasea, in momentul aplicarii eliberand un parfum discret de violete.

Ten luminos si curat – Pudra care a devenit legenda

Pudra Meteorites este una dintre cele mai vechi si iubite formule. Conceputa in 1987, pentru prima data, pudra libera ia forma unor perle colorate avand rolul de a ilumina si corecta fata. O poti folosi dupa Meteorites Oxygen Care si vei obtine un ten luminos si curat pentru intreaga zi.

Ten luminos si curat cu Meteorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster, Guerlain, 310 Ron (disponibil de la 1 iunie);