Ten matur: Elmiplant Seametry

Laboratoarele Elmiplant lanseaza gama Seametry, conceputa pentru ingrijirea unui ten matur. Produsele contin extracte din alge ce activeaza sinteza si dezvoltarea elementelor de baza ale pielii – colagen, elastina si acid hialuronic.

Seametry este o gama dedicata ingrijirii unui ten matur, peste 45 ani, fara sa excluda posibilitatea utilizarii pe un ten mai tanar. Inspirata din natura, noua gama Elmiplant foloseste puterea marina pentru a restabili echilibrul pielii si este imbogatita cu Wakamik Ester, un extras din celulele reproductive ale algei Wakame, ce activeaza sinteza si dezvoltarea celor trei elemente ale pielii – colagen, elastina si acid hialuronic. Acest extras, impreuna cu un concentrat activ, formeaza Matrigenics 14.G, un complex activ ce are puterea de a-i reda tenului matur aspectul ferm.

Daca ai un ten matur, tern sau stresat, aplica cremele de ingrijire printr-un masaj facial scurt!

Gama Elmiplant Seametry este compusa din 3 produse cu efect antirid restructurant: crema de zi SPF 15, crema de noapte si un serum pentru ingrijirea zonei ochilor. Toate, dedicate unui ten matur, obosit, stresat sau tern. Aceste 3 formule actioneaza asupra ridurilor profunde formate in jurul nasului si buzelor, asupra pielii imbatranite, lipsite de tonus sau stralucire. Produsele combina puterea naturii cu biotehnologia, pentru rezultate vizibile, dovedite clinic.

Pentru a combate efectul trecerii timpului asupra tenului, elmiplant Seametry utilizeaza energia resurselor marii, fiind bazata pe celulele reproductive ale algelor Wakame – o alga de origine asiatica, cultivata intr-o zona protejata in Bretania, Franta. La maturitate, celulele sale reproductive sunt izolate si compusii lor benefici sunt concentrati in complexul numit Matrigenics 14.G.

Ten matur: gama Seametry de la Elmiplant
O crema speciala pentru un ten matur

Ten matur – Crema antirid restructuranta de zi

Pentru a combate aspectul imbatranit al pielii mature, crema de zi Seametry ajuta tenul sa recapete o mina buna si are actiune antirid si restructuranta. Ofera protectie FPS 15, are o textura lejera si este o buna baza de machiaj.

Crema antirid restructurata de zi, Seametry, Elmiplant, 25 Ron;

Ten matur – Crema antirid restructuranta de noapte

Aceasta actioneaza rapid, cu atat mai mult cu cat in timpul noptii pielea este relaxata si pregatita sa primeasca aportul de substante nutritive benefice.

Crema antirid restructuranta de noapte, Seametry, Elmiplant, 25 Ron;

Ten matur – Serum antirid si restructurant pentru ochi

Serumul pentru ochi are un puternic efect antirid. Imediat dupa folosire, pielea din jurul ochilor se simte mai neteda si este hidratata, iar dupa patru saptamani de utilizare, pungile de sub ochi sunt vizibil reduse, conturul ochilor este mai ferm, in timp ce lungimea ridurilor este redusa cu pana la 40%.

Serum antirid restructurant pentru ochi, Seametry, Elmiplant, 25 Ron;

Afla cateva trucuri bune pentru ochi mai odihniti!